27.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

«Ψήνεται» για ΠΑΟΚ ο Ντίλαρντ

Σε καλό δρόμο είναι η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Κέβιν Ντίλαρντ. Ο Δικέφαλος έχει κατορθώσει να προσεγγίσει τις οικονομικές απαιτήσεις του Αμερικανού –αυτό πάντως με την απαραίτητη μείωση του κασέ του- και τον έχει πείσει με συγκεκριμένα «όπλα».

 

Ο Δικέφαλος έχει καταστήσει σαφές στον Ντίλαρντ ότι θα έχει ρόλο ηγέτη στην ομάδα, ότι το γενικότερο project που ετοιμάζεται είναι αξιόλογο ενώ σημαντικό ρόλο παίζει η παρουσία της ομάδας στο Basketball Champions League.

 

Ο 27χρονος γκαρντ στη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στην Καρσίγιακα (και στο BCL), στους Νιου Ζίλαντ Μπρέικερς και τη Μακάμπι Άσοντ έχοντας καλά συμβόλαια που του απέφεραν αντίστοιχα μεγάλα ποσά. Το ζητούμενο όμως γι’ αυτόν είναι να κάνει ένα βήμα στην καριέρα του και γι’ αυτό δίνει προτεραιότητα στο αγωνιστικό έναντι του οικονομικού.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του basketa.gr ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει προσφορές και περιμένει απαντήσεις τόσο από παίκτη που παίζει στο «2» όσο και από άλλον παίκτη που αγωνίζεται στη θέση «3». Παράλληλα για τον Δικέφαλο υπάρχει η προοπτική του δανεισμού του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου ανεξάρτητα από τον ξένο σμολ φόργουορντ.

 

 Όλα δείχνουν πως οι επόμενες μέρες θα παρουσιάσουν ουσιαστικές εξελίξεις σε όλα τα «μέτωπα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ