28 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Ψήλωσε με Πούστοβιι η Μπαρτσελόνα

Άλλη μία μεταγραφή που είχε ανακοινωθεί από τα ΜΜΕ πριν την ώρα της, πήρε και επίσημη μορφή. Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την απόκτηση του Αρτέμ Πούστοβιι, προσθέτοντας αρκετά... εκατοστά ύψους στη ρακέτα της.

Ο Ουκρανός σέντερ, ύψους 2.18, αγωνίστηκε πέρυσι στην Ομπραντόιρο και κάνει το μεγάλο βήμα φέτος υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο με την Μπάρτσα. Ο Πούστοβιι ξεκίνησε από την Χιμίκ, φτάνοντας στην Ισπανία το 2015. Σε 94 αγώνες έχει 8.4 πόντους, 4.1 ριμπάουντ μέσο όρο, ενώ πέρυσι οι αντίστοιχοι αριθμοί ήταν 11 πόντοι, 6 ριμπάουντ και 1.9 τάπες ανά αγώνα.

Στο Ευρωμπάσκετ 2017 αγωνίστηκε με την Εθνική Ουκρανίας μετρώντας 15.3 πόντους και 6.5 ριμπάουντ μέσο όρο.

Το τελευταίο κομμάτι του παζλ που έπρεπε να μπει για να έρθει η επίσημη ανακοίνωση ήταν τα χρήματα που θα έδινε η Μπαρτσελόνα στην Ομπραντόιρο, με την χρυσή τομή να βρίσκεται και τα ιατρικά τεστ τα οποία ο Ουκρανός πέρασε με επιτυχία σήμερα.

Η Ομπραντόιρο πάντως δείχνει να έχει έτοιμο τον αντικαταστάτη του. Αυτός που λέγεται πως είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει είναι ο Βλάντιμιρ Μπροντζιάνσκι (2.10, 24χρ.) από την Σλοβακία. Στο NCAA είχε μέσο όρο 15.2 πόντους, 5.1 ριμπάουντ και 1.6 τάπες στην τελευταία του χρονιά με το TCU. Στο φετινό summer league αγωνίστηκε με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ