19.9 C
Athens
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2024

«Ψάχνεται» ο Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν αγχώνεται εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο ΝΒΑ, το κάνει όμως όσον αφορά στο νέο του «σπίτι». Τα… προβλήματα που αντιμετωπίζει στο καινούριο «παλάτι» των Μιλγουόκι Μπακς.

Τα «ελάφια» επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς στο πρώτο φετινό φιλικό τους, προσφέροντας και θέαμα στους φιλάθλους τους. Ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ εξέφρασε, μετά το τέλος του φιλικού, την αισιοδοξία του πως φέτος θα είναι καλύτεροι εν συγκρίσει με τις προηγούμενες σεζόν, αν και ακόμα «ψάχνονται»: «Βελτιωνόμαστε καθημερινά. Προσπαθούμε να βρούμε τις θέσεις μας, γιατί τώρα δεν τις ξέρουμε. Τουλάχιστον, έτσι νιώθω. Θα ξέρουμε πώς να επιτεθούμε, πού να πασάρουμε, αλλά σε γενικές γραμμές κάναμε εκπληκτική δουλειά στο πρώτο παιχνίδι προετοιμασίας μας. Βρήκαμε ελεύθερα σουτ, ελεύθερα τρίποντα, ήταν απίστευτο. Πιστεύω πως θα είμαστε καλύτεροι φέτος».

Το ίδιο… χαμένο αίσθημα έχει και για το νεόκτιστο γήπεδο των Μπακς, το «Fiserv Forum», το οποίο είναι μεν εντυπωσιακό, αλλά και -προς το παρόν- άγνωστο για τον «Greek Freak». «Είναι τρομερό το συναίσθημα. Οι φίλαθλοι το διασκέδασαν κι εμείς το ίδιο. Η ενέργεια ήταν απίστευτη. Ανυπομονώ για τα επίσημα παιχνίδια. Βέβαια, ακόμα δεν ξέρω πώς να πάω στο γκαράζ που έχω το αυτοκίνητό μου, αλλά θα το συνηθίσω. Είναι υπέροχο να παίζουμε σε αυτό το κλειστό, είμαστε ευλογημένοι που έχουμε ένα τόσο ωραίο γήπεδο».

Σε ερώτηση για το εύστοχο τρίποντο που είχε, αλλά και την ικανότητα των ψηλών των Μιλγουόκι Μπακς να σουτάρουν από την περιφέρεια, απάντησε: «Δούλεψα πολύ στο σουτ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Εάν είμαι ελεύθερος και ο αμυντικός κάνει το βήμα προς τα πίσω, τότε θα σουτάρω, δεν πρόκειται να διστάσω. Ελπίζω κατά τη διάρκεια της σεζόν να ευστοχώ συνέχεια. Είναι πολύ σημαντικό οι ψηλοί να μπορούν να σουτάρουν, γιατί έτσι δημιουργούν χώρο και μου αφήνουν ελεύθερη τη ρακέτα. Εάν χρειαστεί θα τους βρω και θα τους δώσω την μπάλα. Το γνωρίζουν και θα είναι έτοιμοι για να σουτάρουν. Και θα έχουμε πολλά τρίποντα φέτος».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ