25.2 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ψάχνει χορηγούς με… αγγελία ο ΕΣΑΚΕ

Το ελληνικό πρωτάθλημα βρίσκεται σε μια σημαντική καμπή, με τον ΕΣΑΚΕ να αναζητά τους κεντρικούς χορηγούς του και να προκηρύσσει διαγωνισμό ενδιαφέροντος, περιμένοντας προτάσεις μέχρι τις 30 Αυγούστου.

Η κατάσταση δεν είναι η πλέον ιδανική στην Basket League. Πολλά είναι αυτά, που πρέπει να αλλάξουν, μα πρώτα χρειάζονται... χορηγοί για να είναι βιώσιμο το πρωτάθλημα. Ο ΕΣΑΚΕ, στο πλαίσιο αυτό, ανακοίνωσε πως περιμένει την εκδήλωση ενδιαφέροντος εταιρειών, που μπορεί να είναι υποψήφιες για τη θέση, είτε του Μεγάλου Χορηγού είτε του Επίσημου Χορηγού, αναμένοντας έως τις 30 Αυγούστου.

Το τι θα γίνει μετά από εκείνη την ημερομηνία, αν δεν έχει προχωρήσει κάποια περίπτωση μέχρι τότε, θα φανεί από τις μετέπειτα εξελίξεις, με το σύνδεσμο να χρειάζεται να αναπτύξει σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο τα αντανακλαστικά του.

Αναλυτικά:

«Ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε. ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος/υποβολής προσφορών για τις Ανταποδοτικές Χορηγίες  του Πρωταθλήματος της Basket League ( Μεγάλος Χορηγός και Επίσημος Χορηγός) για την περίοδο 2019-20 (και υπό προϋποθέσεις και της αγωνιστικής περιόδου 2020-21).

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να μεριμνήσουν τις ακριβείς προδιαγραφές και να υποβάλλουν εγγράφως, σύμφωνα με την πρόσκληση ενδιαφέροντος, τις προτάσεις τους το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ