26.1 C
Athens
Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Χωρίς Όγκαστ η Εθνική

Ο Ζακ Όγκαστ δεν θα ενισχύσει τελικά την Εθνική Ανδρών, ενώ ο Νικ Καλάθης θα ενσωματωθεί με καθυστέρηση στην προετοιμασία εν όψει του Ευρωμπάσκετ.

Ο 24χρονος φόργουορντ/σέντερ είχε κληθεί στην προεπιλογή από τον Κώστα Μίσσα, ωστόσο δεν θα καταφέρει να δώσει το παρών στην προετοιμασία που θα ξεκινήσει την Τετάρτη (26/07) στο Καρπενήσι, έτσι αποφασίστηκε να αποκλειστεί. Θυμίζουμε πως εκτός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος έμεινε και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, εξαιτίας τραυματισμού, με τη θέση του να παίρνει ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Ο Νικ Καλάθης, από την πλευρά του, έχει ανειλημμένη υποχρέωση στις ΗΠΑ, για την οποία είναι γνώστες στην ελληνική ομάδα. Κατά συνέπεια, ο ομογενής γκαρντ θα ενσωματωθεί με καθυστέρηση στις προπονήσεις, μετά την επιστροφή του στη χώρα μας. Η αναχώρηση των Ελλήνων διεθνών για την ευρυτανική πόλη, όπου θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης (27/07, 10.30).

Η ανακοίνωση: «Χωρίς τον Ζακ Όγκαστ θα πορευτεί στις υποχρεώσεις της που αρχίζουν αύριο Τετάρτη (26/07) η Εθνική Ανδρών. Τυπικοί λόγοι δεν επιτρέπουν στον ομογενή παίκτη να είναι παρών σε μέρος της προετοιμασίας και αποφασίστηκε να μη συμμετάσχει στην προσπάθεια. Από την αναχώρηση της ομάδας για το Καρπενήσι θα απουσιάσει και ο Νικ Καλάθης, ο οποίος έγκαιρα είχε ενημερώσει για ανειλημμένη υποχρέωση που έχει στις ΗΠΑ στα τέλη του μήνα και έχει συμφωνηθεί να ενσωματωθεί στην προετοιμασία αμέσως μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ