22.5 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Χωρίς Πόποβιτς η Φουενλαμπράδα

Με μια σημαντική απουσία έρχεται στην Αθήνα η Φουενλαμπράδα για να παίξει με την ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ. Της αποστολής δεν μετέχει ο Μάρκο Πόποβιτς, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και αναγκάστηκε να μείνει πίσω για να ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο αειθαλής Κροάτης γκαρντ (έχει πατήσει πια τα 36) παραμένει ένας σημαντικός παίκτης για τη Φουνελαμπράδα, καθώς σκοράρει φέτος 10,5 πόντους και μοιράζει 2,5 ανά αγώνα, ενώ αποτελεί μόνιμη απειλή έξω από τη γραμμή των 6.75μ. Έπαιξε μάλιστα κανονικά στους δύο προηγούμενους αγώνες με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ εντός έδρας για το BCL, στον οποίον η Φουενλαμπράδα διασύρθηκε με 105-75, όσο και σε αυτόν που ακολούθησε πάλι εντός έδρας με την Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα, στον οποίον η Φουενλαμπράδα πέτυχε μεγάλη νίκη με 79-73.

Τέτοια σκαμπανεβάσματα είναι συνηθισμένα φέτος για την αντίπαλο της ΑΕΚ και ο γκαρντ Άλεξ Γιόρκα προσπάθησε να τα εξηγήσει μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομάδας:

"Νομίζω ότι παρασυρόμαστε από τα συναισθήματά μας. Αν ξεκινήσουμε καλά και με φλόγα, τότε τα καταφέρνουμε. Αν όμως ξεκινήσουμε άσχημα, καταρρέουμε. Πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί και σε αυτό εστιάζουμε στην καθημερινή δουλειά μας".

Ο Γιόρκα εκτιμά ότι η Φουενλαμπράδα είναι σε γενικές γραμμές καλή και εντός των στόχων της:

"Είμαστε χαρούμενοι, αλλά κρατάμε τα πόδια μας στο έδαφος, γνωρίζοντας ότι τώρα πάμε στην Αθήνα και μετά έρχεται η Ρεάλ στην έδρα μας. Είναι δύο δύσκολα παιχνίδια και αν τα πάρουμε, θα βρεθούμε σε πολύ καλή θέση. Δεν είμαστε τόσο κακοί όσο δείξαμε κόντρα στη Χάποελ ούτε μεγαλώσαμε τόσο πολύ όσο φάνηκε με τη νίκη μας επί της Μπαρτσελόνα. 

Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε ώστε να βιώνουμε όμορφες εμπειρίες, όπως ο αγώνας με την ΑΕΚ, την κάτοχο του τροπαίου. Και η επίσκεψη σε ένα στάδιο όπως το ΟΑΚΑ. Πάμε με έντονη επιθυμία να παίξουμε καλά και να νικήσουμε"



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ