19.7 C
Athens
Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Χωρίς νικητή το Αχαγιά – Κόροιβος

Μπορεί την Αχαγιά' 82 και τον Κόροιβο Αμαλιάδας να τους χωρίζουν δυο κατηγορίες, αλλά στο φιλικό που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στην Πάτρα δεν έδειξαν να έχουν πολλές διαφορές, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται ισόπαλο με 83-83.

Φυσικά οι προπονητές σε τέτοια παιχνίδια έχουν την ευκαιρία να δούνε τις αδυναμίες τους, και σίγουρα το σκορ αποτελεί το τελευταίο πράγμα που έχουν στο νου τους. Επόμενο φιλικό για την Αχαγιά την Κυριακή (9/9) με το Ληξούρι.

Αναλυτικά :

«Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η πρώτη φιλική αναμέτρηση για την Αχαγιά ΄82 στο νέο κλειστό γυμναστήριο της Κάτω Αχαϊας με αντίπαλο την ομάδα του Κόροιβου. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με σκορ 83-83 και αποφασίστηκε και από τις δυο ομάδες να μην πραγματοποιηθεί παράταση. Ο αγώνας ήταν πολύ δυνατός με πολλές δοκιμές και για τις δύο ομάδες και χρήσιμα συμπεράσματα και για τους δύο κόουτς. Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Αχαγιάς ΄82 ευχαριστεί θερμά την Ηλειακή ομάδα για την αποδοχή στην πρόσκληση για φιλικό. Επόμενη αναμέτρηση για τους Αχαγιώτες με αντίπαλο την ομάδα του ΝΕΟ Ληξουρίου την Κυριακή στις 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 4μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Κάτω Αχαϊας.»

photo credit : www.pelop.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ