23.5 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Χωρίς ιδρώτα το 1-0 για Μπαρτσελόνα, αγωνία για Ντιμιτρίεβιτς (vids)

Η Μπαρτσελόνα δε συνάντησε δυσκολία στο να κάνει το πρώτο βήμα στην προημιτελική σειρά με την Μπανταλόνα, την οποία «συνέτριψε» με 87-61 και της έδειξε πως... δεν είναι ίσα και όμοια.

Τη σημαντική διαφορά δυναμικότητας μεταξύ τους έδειξε στην Μπανταλόνα, στο πρώτο μεταξύ τους καταλανικό ντέρμπι της για τα playoffs της ACB, η Μπαρτσελόνα, επικρατώντας με 87-61. Οι παίκτες του Σβέτισλαβ Πέσιτς είδαν τους φιλοξενούμενους να αντιστέκονται για ένα ημίχρονο (35-31), αλλά στη συνέχεια πατώντας λίγο το πόδι στο «γκάζι»... ξέφυγαν και έκαναν τη ζωή τους πολύ εύκολα, μαζί και το 1-0 στη σειρά.

Η τριάδα των Τομά Ερτέλ (17 π.), Κρις Σίνγκλετον (15 π., 7 ρ.) και Βίκτορ Κλαβέρ (15 π., 6 ρ.) έκανε τη δουλειά για τους «Μπλαουγκράνα», την ώρα που ο Νομπέλ Μπουνγκού-Κολό σημείωνε 13 πόντους για την Χοβεντούτ.

Στο παιχνίδι αυτό, όμως, ξεχώρισε δυστυχώς η άτυχη στιγμή του Νέναντ Ντιμιτρίεβιτς, που «κυνηγώντας» σε μια φάση τον Πάου Ρίμπας, γλίστρησε στο παρκέ και σφάδαζε από τον πόνο στο δεξί του γόνατο, αποχωρώντας με δάκρυα από το παρκέ, με το «Παλάου Μπλαουγκράνα» να τον χειροκροτά, ενώ πριν από λίγο είχε «παγώσει» βλέποντας τη σκηνή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ