18.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Χωρίς δύο η Σολέ κόντρα στην ΑΕΚ λόγω κορονοϊού

Με απουσίες έρχεται στη χώρα μας η Σολέ, εν όψει του εκτός έδρας αγώνα της με την ΑΕΚ, για το Basketball Champions League.

Το γαλλικό συγκρότημα θα παραταχθεί την Τρίτη (17/11, 19.30) στο ΟΑΚΑ κόντρα στην «Ένωση», που έχει κάνει το «δύο στα δύο» φέτος στο BCL, ενώ εκείνο βρίσκεται μέχρι στιγμής στο 0-2, έχοντας χάσει τόσο από την Τσμόκι Μινσκ στη Λευκορωσία όσο και από τη Χάποελ Χολόν στο Ισραήλ. Στην προσπάθειά του να κάνει την έκπληξη στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, για να σπάσει το… ρόδι στη φετινή διοργάνωση, ο προπονητής του δεν θα έχει στη διάθεσή του δύο παίκτες του.

Ο κορονοϊός, που έχει «χτυπήσει» και τους «κιτρινόμαυρους» με ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα, «χτύπησε» και τους Γάλλους. Όπως ανακοινώθηκε, ο κόουτς Ερμάν Κουντέρ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αμερικανό σέντερ Τέρελ Παρκς, γνωστό από τη θητεία του σε Προμηθέα Πατρών και Λάρισα, και τον 20άχρονο σέντερ Γιοάν Μακουντού. Αμφότεροι νόσησαν από τον ιό COVID-19 και τέθηκαν σε απομόνωση, όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ