27.6 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

«Χτυπάει» Σλότερ η ΑΕΚ (vids+pics)

Η ΑΕΚ θέλει να θωρακίσει τη ρακέτα της, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον προπονητή της Ηλία Παπαθεοδώρου να έχει ήδη καταλήξει στον «εκλεκτό» του.

Στον 44χρονο τεχνικό αρέσει ιδιαίτερα η περίπτωση του Μάρκους Σλότερ, με τους διοικούντες την ΚΑΕ να έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για να τον πείσουν να μετακομίσει στη χώρα μας, για χάρη της «Ένωσης». Ο Μάρκους Σλότερ τελείωσε τη σεζόν στην Μπαχτσεσεχίρ, έχοντας κατά μέσο όρο 8,1π., 7,9 ριμπάουντ, 2,1 ασίστ και 1,4 κλεψίματα σε 25.9’, σε 28 παιχνίδια στο τουρκικό πρωτάθλημα.

https://www.youtube.com/watch?v=bePwuwEqNp4

Αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης το 2015 με τη Ρεάλ Μαδρίτης κι έχει παίξει, ακόμα στην Καρσίγιακα, τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, την Γκραβελίν, την Μπρεμερχάβεν, τη Χάβρη, τη Νανσί, τη Βαγιαδολίδ, την Μπάμπεργκ, την Νταρουσάφακα και τη Βίρτους Μπολόνια.

https://www.youtube.com/watch?v=ho__UQNlGXU

Στα 34 του, ο ύψους 2,03μ. σέντερ μπορεί να βοηθήσει με την εμπειρία του τους «κιτρινόμαυρους» στην επίτευξη των στόχων τους στην Basket League και το Basketball Champions League, ενώ εφόσον η μεταγραφή του ολοκληρωθεί θα αποτελέσει τον τέταρτο ξένο παίκτη της ΑΕΚ μετά το νεοαποκτηθέντα Κιθ Λάνγκφορντ και τους Χάουαρντ Σαντ Ρος και Γιόνας Ματσιούλις που έχουν ήδη ανανεώσει τα συμβόλαιά τους και για την αγωνιστική σεζόν 2019-2020.

 

https://www.youtube.com/watch?v=L82ILQETJ6w

https://www.youtube.com/watch?v=ae84txPByAo



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ