22.9 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Χτίζει… ανακαινίζει η Βαλένθια

Έχοντας χάσει την ελπίδα να διατηρήσει τον τίτλο της ως πρωταθλητρια Ισπανίας  μετά και από τον αποκλεισμό από την Γκραν Κανάρια , η Βαλένθια καλείται να πάρει μερικές σημαντικές αποφάσεις για φέτος το καλοκαίρι.

Η πρώτη απόφαση που πρέπει να πάρει αφορά το μέλλον του Τσους Βιδορέτα. Το συμβόλαιο του Bάσκου τεχνικού λήγει και απ’ ότι φημολογείται στα ισπανικά μέσα ενημέρωσης είναι ο πιο πιθανός αντικαταστάτης του Σέρχιο Σκαριόλο για την εθνική.

Άλλη προτεραιότητα που θα πρέπει να έχουν κατά νου οι άνθρωποι της Βαλένθια είναι η ανανέωση του ρόστερ. Αν και έχει αποφασιστεί λόγω της απουσίας της από την επόμενη Ευρωλίγκα, η μείωση του μπάτζετ, έχουν ήδη ακουστεί μερικά πιθανά ονόματα. Συγκεκριμένα αυτά του Μάικ Τόμπι, του Τζέιμς Όγκουστιν και του Άντζελο Καλοϊάρο.

 Ο πρώτος αγωνιζόταν και στο παρελθόν στη Βαλένθια και οι «πορτοκαλοί» βλέπουν με θετικό μάτι την επιστροφή του μετά την εξαιρετική σεζόν που έκανε με Ιμπεροστάρ Τενερίφε, με 11,1 πόντους, και 6,6 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Από την άλλη ισπανικά δημοσιεύματα επιβεβαιώνουν πως ο Τζέιμς Όγκουστιν, που επίσης έχει υπάρξει παίχτης της Βαλένθια τη σεζόν 2010-2011, αναμένεται να δεχτεί εκ νέου πρόταση. Τέλος το όνομα που φαίνεται να «παίζει» περισσότερο είναι αυτό του Άντζελο Καλοϊάριο. Ο ιταλοαμερικανός φόργουαρντ έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις στην Ισπανία μετά το πέρασμά του από την Ομπραντόιρο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ