22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Χρειάζεται και τύχη ο Ολυμπιακός

Δεν προλαβαίνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ ο Μπράιαν Ρόμπερτς, όπως εκτίμησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Οι «ερυθρόλευκοι», σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (02/10) παρουσία και των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, παρουσίασαν τη συνεργασία τους με την ΟΠΑΠ η οποία θα συνεχιστεί φέτος για έβδομη χρονιά. Ο 50χρονος τεχνικός ρωτήθηκε για το εάν ο Αμερικανός γκαρντ, μετά τον τραυματισμό του, θα απουσιάσει από το ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο στην πρεμιέρα της Stoiximan.gr Basket League (08/10, 19.30) κι απάντησε: «Μάλλον ναι».

Εν συνεχεία, παραδέχθηκε πως το σημαντικότερο δεν είναι να είναι έτοιμοι στην έναρξη της σεζόν, αλλά στο φινάλε της: «Θέλουμε τύχη ολόκληρη τη σεζόν. Σίγουρα θα υπάρξουν και άτυχες στιγμές κι ας ελπίσουμε το «Σκρατς» να μας φέρει τύχη. Έχουμε μια βάση παικτών με νέα πρόσωπα και ταλέντο. Θα χρειαστούμε χρόνο, μας περιμένει τώρα ένα ντέρμπι και μετά η Μπασκόνια. Κοιτάμε μπροστά, το θέμα είναι να είμαστε έτοιμοι την άνοιξη».

Στο ίδιο μήκος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του αρχηγού, Βασίλη Σπανούλη, που επίσης επικαλέστηκε τον παράγοντα τύχη: «Χρειαζόμαστε τύχη ολόκληρη τη χρονιά, αλλά θα πρέπει να την κυνηγάμε κιόλας. Στόχος μας είναι το ένα βήμα παραπάνω, αφού φθάσαμε στον τελικό της Ευρωλίγκας πέρυσι». Ο υπαρχηγός Γιώργος Πρίντεζης, από την πλευρά του, ανέφερε: «Από την πρώτη ημέρα καταλάβαμε ότι πρέπει να παίξουμε πιο γρήγορα και πιο μοντέρνα. Έχουμε το υλικό και το ταλέντο, μακάρι να έχουμε τύχη ολόκληρη τη χρονιά. Δεν θα έλεγα ότι η νίκη είναι το ήμισυ του παντός. Σίγουρα θέλουμε να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό, αλλά θα αντιμετωπίσουμε ο ένας τον άλλον πολλές φορές».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ