23.8 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Χούμπαυλης : «Θέλουμε το απόλυτο»

Την Ένωση Ιλίου υποδέχεται αύριο ο Δούκας (Κυριακή 18/11. 17:00) στο Δαΐς, θέλοντας να κρατήσει το αήττητο του, και να φτάσει στο 6/6 στο πρωτάθλημα.

Αυτό τόνισε και στις δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας των Βορείων προαστίων, Νάσος Χούμπαυλης, ο οποίος ωστόσο ανέφερε ότι η ομάδα του δεν πρέπει να εφησυχάζει απέναντι σε κανένα αντίπαλο :

«Όσο περνάει ο καιρός ζητούμενο για εμάς είναι να δένουμε σαν ομάδα ακόμα περισσότερο και να έχουμε διάρκεια στην απόδοση μας. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να διαχωρίζουμε τα παιχνίδια σε εύκολα και δύσκολα καθώς έχουμε δει μέχρι στιγμής ότι όλες οι αναμετρήσεις εγκυμονούν κινδύνους, εάν δεν δείξεις την απαιτούμενη σοβαρότητα.

Την Κυριακή λοιπόν παίζουμε εναντίον μιας νέας ομάδας που δείχνει διάθεση και παλεύει τα παιχνίδια καθώς δεν έχει να χάσει τίποτα. Πρέπει λοιπόν να μπούμε σοβαρά από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας για να μπορέσουμε να φτάσουμε στον στόχο μας. Είναι δεδομένο ότι θέλουμε να διατηρήσουμε το αήττητο μας για αυτό και θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει και όπως το απαιτούν οι συνθήκες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ