23.7 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κέρδισε το χειροκρότημα, έχασε το παιχνίδι

Η Γαλατάσαραϊ άλωσε την έδρα της Μπάμπεργκ στο φινάλε (84-79) αλλά οι γηπεδούχοι κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων τους για την προσπάθεια σε όλη τη σεζόν.

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι οι δύο ομάδες πρόσφεραν αρκετά καλό θέαμα, παίζοντας ελεύθερο μπάσκετ. Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια ο αγώνας ήταν ντέρμπι με τους Γερμανούς να προηγούνται με 45-43 στο ημίχρονο και να παίρνουν μια διαφορά επτά πόντων με τρίποντο του Ζήση στο 25' (54-47) κλείνοντας τελικά το τρίτο δεκάλεπτο προηγούμενοι        με 63-58.

Οι παίκτες του Εγκίν Αταμάν φύλαγαν όμως το καλύτερο για το τέλος.

Οταν βρέθηκαν πίσω στο σκόρ με τρίποντο του Λο (72-69) και με λιγότερο από πέντε λεπτά για το φινάλε άρχισαν την αντεπίθεση τους.

Με ηγέτη τον Γκιουλέρ και εξαιρετικούς τους Μίτσοφ και Πλάις, μέσα σε δυόμιση λεπτά πέτυχαν ένα σερί 13-2, προηγήθηκαν 82-74 στο 38' και τελείωσαν το παιχνίδι.  Ετσι οι Τούρκοι πήραν τη 12η θέση στην κατάταξη αφήνοντας στη 13η τη Μπάμπεργκ.

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Ο Σινάν Γκιουλέρ πήρε το όπλο του στο φινάλε πετυχαίνοντας τους 8 από τους 17 συνολικά πόντους του στο τελευταίο τρίλεπτο δίνοντας στην ομάδα του τη νίκη γοήτρου.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Οι 19 ασίστ και τα 8 κλεψίματα των φιλοξενουμένων έπαιξαν σημαντικό ρόλο την ίδια ώρα μάλιστα που υποχρέωσαν τους γηπεδούχους σε 13 λάθη.

Μπορείτε να δείτε το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ