26.5 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Χαραλαμπίδης: «Δεν είναι δικαιολογία η κούραση»

Μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τη Λάρισα ο Κώστας Χαραλαμπίδης εμφανίστηκε δυσαρεστημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας του ενώ χτύπησε το «καμπανάκι» της αφύπνισης στους παίκτες του ενόψει τη δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά ο Κώστας Χαραλαμπίδης δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στη Λάρισα, είχε το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε όλες τις παθογένειες που έχουμε δείξει. Δεν λειτούργησε τίποτα κυρίως αμυντικά παρότι δοκιμάσαμε πολλά. Ο αγώνας χάθηκε από τη δική μας ανικανότητα. Χάσαμε πολλές μάχες ομαδικά και ατομικά. Αν δεν αλλάξει κάτι σε αυτό το κομμάτι, θα έχουμε μεγάλο θέμα. Επιβάλλεται να αλλάξει. Δεν μπορεί να πηγαίνουν όλα τα ματς στους 90.

Γυρίσαμε το παιχνίδι περάσαμε μπροστά αλλά είχαμε κακές αποφάσεις, χωρίς καθαρό μυαλό. Δεχτήκαμε τρίποντα που δεν έπρεπε, χάσαμε τις μάχες ένας εναντίον ενός και δεν μπορέσαμε να επιστρέψουμε» ενώ συνέχισε:

«Μας απασχολεί. Ήταν το τρίτο ματς σε επτά μέρες. Δεν ψάχνουμε όμως για δικαιολογίες, πρέπει να ανταποκριθούμε. Έχουμε μπροστά μας το ίδιο πρόγραμμα και επιβάλλεται να σηκωθούμε και να προχωρήσουμε» ενώ έκανε στο τέλος και ένα σχόλιο για το θέμα παραμονής:

«Δεν μπορώ να πω πόσες νίκες θα χρειαστούν. Για εμάς είναι σημαντική η κάθε εβδομάδα. Έχουμε μπροστά μας ένα τεράστιας σημασίας παιχνίδι το επόμενο Σάββατο. Σήμερα στεναχωρήσαμε τον κόσμο που ήρθε εδώ και νιώθουμε δυσάρεστα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ