25.2 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Χαμένοι και οι δύο

Ο Ολυμπιακός μπορεί να επικράτησε άνετα (98-73) στα Τρίκαλα της ομώνυμης ομάδας αλλά δεν μπόρεσε να έχει έστω ένα ικανοποιητικό αγώνα προετοιμασίας και γενικά επηρεάστηκε αρνητικά από την εικόνα των γηπεδούχων οι οποίοι κατέβηκαν μόλις με επτά παίκτες και η ομάδα είναι στα πρόθυρα αποχώρησης από το πρωτάθλημα λόγω οικονομικών δυσκολιών !

Ετσι ουσιαστικά έχασαν και οι δύο ομάδες, αφού δεν μπόρεσαν οι δύο προπονητές να πάρουν κάτι ουσιαστικό απο αυτό το παιχνίδι. Το μόνο ίσως ουσιαστικό για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλο το γεγονός ότι  έπαιξε αρκετή ώρα απέναντι σε άμυνα ζώνης (την οποία υποχρεωτικά έπαιξαν πολύ οι γηπεδούχοι για να μην φθείρονται από τα φάουλ) που δεν αποκλείεται να εφαρμόσει και η ΑΕΚ σε κάποια διαστήματα.

Τα Τρίκαλα πάντως αναλόγως με τα τεράστια προβλήματα (κατέβηκαν με εφτά παίκτες) ήταν αρκετά ανταγωνιστικά ενώ πιο πολύ αυτή η εικόνα της μισής ομάδας περισσότερο μπλόκαρε τον Ολυμπιακό που ήταν εκτός ρυθμού (ιδιαίτερα οι ξένοι)  πλίν  Νίκολα Μιλουτίνοφ που ήταν και πάλι 100% συγκεντρωμένος. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με 1/13 τρίποντα και γενικά τα άκουσαν σε όλο το παιχνίδι από το τεχνικό τίμ για το βαθμό συγκέντρωσης σε άμυνα και επίθεσης με τα Τρίκαλα να είναι κοντά στο 16' (31-34)  πριν τρέξει το σερί του ο Ολυμπιακός (14-0) που άνοιξε τη διαφορά.

 Τα δεκάλεπτα: 19-24, 33-48, 57-74, 73-98

Ανθρωπος του αγώνα: Εντάξει σε ένα τέτοιο παιχνίδι το να ψάχνεις mvp είναι λιγάκι οξύμωρο. Απλά σε έναν αγώνα που ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έδειξε και πάλι μεγάλο βαθμό συγκέντρωσης  έχοντας 20 πόντους, 18 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 5 κλεψίματα και 1 κόψιμο. 

Με τη γλώσσα των αριθμών: Τι να πει κανείς και εδώ, η διαφορά χαώδης και στα ριμπάουντ (54 ο Ολυμπιακός, 30 τα Τρίκαλα) και στις ασίστ (32 έναντι 11), με λίγο μικρότερη διαφορά στα κλεψίματα (4 έναντι 10) και στα λάθη (16 έναντι 6). Επίσης οι φιλοξενούμενοι σούταραν με 60% στα δίποντα και οι γηπεδούχοι με34%.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ:

Photo Credit: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ