30.3 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Αύριο η απόφαση για Γκιστ, πρόστιμο για τον 3ο τελικό

Σε μια από τις πιο ιδιαίτερες μέρες του συλλόγου, ο Παναθηναϊκός κλήθηκε να στραφεί στο παρκέ και να εστιάσει στην προπόνηση, ενόψει του αυριανού τέταρτου τελικού της stoiximan.gr Basket League με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Στην προπόνηση πήραν μέρος όλοι οι παίκτες, με τον Τζέιμς Γκιστ να ακολουθεί ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα, καθώς είχε υποστεί διάστρεμμα στον τρίτο τελικό στο ΟΑΚΑ. Η απόφαση για το αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ή όχι, θα ληφθεί αύριο.

Έναν αγώνα για τον οποίο οι "πράσινοι" θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο ύψους 2.900 ευρώ για υβριστικά συνθήματα και επεισόδια στις κερκίδες. Αναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ:

 

«Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ:
α) για ομαδικά υβριστικά συνθήματα τα οποία έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ποινή επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ευρώ και
β) για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (κερκίδες) αμέσως μετά την λήξη του αγώνα καθ’ υποτροπή χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ (ήτοι 1.000,00+50%), κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π ΚΑΕ που διεξήχθη στις 10.06.2018 στο γήπεδο ΟΑΚΑ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ