16.7 C
Athens
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024

Χάρντεν από άλλον πλανήτη! (vid)

Αυτά που κάνει ο Τζέιμς Χάρντεν έχουν να γίνουν πάνω από μισό αιώνα. Από την εποχή του Ουίλτ Τσάμπερλεν! Δεν είναι υπερβολή αυτό. Τα ξημερώματα της Τρίτης σκόραρε 36 πόντους στο ημίχρονο του αγώνα των Ρόκετς με τους Γκρίζλις! Έτσι, έφτασε τα 17 συνεχόμενα παιχνίδια με 30+ πόντους. Κι αυτό είναι το μεγαλύτερο σερί που έχει δει το ΝΒΑ από το 1964 όταν ο Τσάμπερλεν είχε 20 συνεχόμενα παιχνίδια σκοράροντας τουλάχιστον 30 πόντους!

Υπάρχει όμως και συνέχεια. Παρότι δυσκολεύτηκε λίγο στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, καθώς οι Γκρίζλις βελτίωσαν κάπως την άμυνα πάνω του, ο Χάρντεν τελείωσε τον αγώνα με 57 πόντους. Σκόραρε δηλαδή πάνω από 40 πόντους για όγδοη φορά στα τελευταία 11 παιχνίδια, πάνω από 50 πόντους για τρίτη φορά φέτος και 12η στην καριέρα του, ενώ σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ για τη φετινή σεζόν. Κι όλα αυτά, παρόλο που στο προηγούμενο παιχνίδι με το Ορλάντο, είχε σουτάρει 1/17 τρίποντα.

"Εγώ είχα 1/17; Έχασα πολλά τρίποντα, ε; Ουάου", απάντησε μόλις τον ρώτησαν μετά τον αγώνα με τους Γκρίζλις στο Χιούστον!

Αυτός είναι ο Χάρντεν. Και με αυτό τον τρόπο οδήγησε τους Ρόκετς στη νίκη με 112-94 επί των Γκρίζλις, παρά το γεγονός ότι έλειπαν τρεις βασικοί παίκτες. Ο Κρις Πολ, ο Έρικ Γκόρντον και ο Κλιντ Καπέλα, ο οποίος είναι πιθανό να λείψει για αρκετό διάστημα. Με τέτοιον Χάρντεν, όμως, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα οι Ρόκετς. Οι Γκάρετ Τεμπλ και Μάικλ Κόνλεϊ σκόραραν από 14 πόντους για το Μέμφις, που έχει οκτώ ήττες στα εννέα τελευταία παιχνίδια του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ