26.1 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Χάντερ στο Basketa.gr: «Έπρεπε να κερδίσουμε δύσκολα» (pics)

Πανευτυχής ήταν ο Βινς Χάντερ μετά το τέλος του τελικού με τη Μονακό, με το χαμόγελο μόνιμα ζωγραφισμένο στα χείλη του για την κατάκτηση του Basketball Champions League με την ΑΕΚ στο Φάιναλ Φορ του ΟΑΚΑ.

Οι «κιτρινόμαυροι» θριάμβευσαν μπροστά σε 18.000 και πλέον φιλάθλους τους, κατακτώντας το τρίτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία τους. Ο 23χρονος σέντερ δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του και, μιλώντας στο Basketa.gr, στάθηκε στο πόσο υπερήφανος αισθάνεται για εκείνον και τους συμπαίκτες του: «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είμαι υπερήφανος για εμένα, είμαι υπερήφανος για την ομάδα και είμαι πολύ υπερήφανος για τους φίλους της ΑΕΚ. Δεν έχω ξανανιώσει έτσι. Ήταν γλυκό, φυσικά, επειδή κερδίσαμε πολλά παιχνίδια στο τέλος. Οπότε ήταν ακόμα σημαντικότερο το να βρεθούμε εδώ και να πάρουμε τον τίτλο κόντρα στη Μονακό, που πολλοί θεώρησαν φαβορί».

Σε ακόμα έναν αγώνα τους φέτος οι παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα αγχώθηκαν στο τέλος. Ή, μήπως, όχι; Η «Ένωση» απλώς ακολούθησε το… πεπρωμένο της, όπως πρόσθεσε ο Αμερικανός: «Όλα μπορούν να γίνουν. Μπάσκετ παίζουμε. Έπρεπε να κερδίσουμε δύσκολα. Τώρα, αρχίσαμε να πανηγυρίζουμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε δίπλα μας τους φίλους της ΑΕΚ».

https://www.youtube.com/watch?v=V6dhz3urwng



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ