28.9 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Χάνει και Παναθηναϊκό ο Θίοντορ

Όλα δείχνουν ότι η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στον αγώνα της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό χωρίς τον Τζόρνταν Θίοντορ. Ο Αμερικανός, που προσπαθεί να συνέλθει από τους απανωτούς τραυματισμούς που τον έχουν πλήξει τελευταία, έσφιξε τα δόντια για να παίξει με την Μπάμπεργκ, αλλά μετά απουσίασε από τον αγώνα με το Λαύριο, ενώ δεν έκανε προπόνηση ούτε τη Δευτέρα. Αυτό σημαίνει ότι μάλλον θα μείνει εκτός και από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, η οποία είναι σημαντική για την ΑΕΚ περισσότερο για λόγους γοήτρου. 

Τον Παναθηναϊκό δεν προλαβαίνει να τον φτάσει στην πρώτη θέση, τη δεύτερη χρειάζεται μία νίκη για να την "κλειδώσει" (με δεδομένη την αφαίρεση 8 βαθμών από τον Ολυμπιακό) και θα τη βρει σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια, οπότε δεν συντρέχει προφανής λόγος να πιεστεί κάποιος παίκτης τώρα. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που μιλάμε για τον Θίοντορ, ο οποίος έσφιξε τα δόντια για να παίξει όχι μόνο στον αγώνα με την Μπάμπεργκ, αλλά και στον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ για το BCL, που είχε προηγηθεί.

Από τον αγώνα της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό θα απουσιάσει και ο Γιώργος Τσαλμπούρης, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στον αγώνα με το Λαύριο. Τη Δευτέρα ο Βασίλης Καββαδάς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και φαίνεται πως μπαίνει σιγά σιγά σε τροχιά επιστροφής στην αγωνιστική δράση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ