22.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Χάνγκα – Εuroleague: Πρόσφερε την καλύτερη φάση για τον Μάρτιο! (vid)

Η Μπαρτσελόνα εκτός το ότι εξασφάλισε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της Εuroleague, ξέρει να προσφέρει και θέαμα και αυτό έκαναν οι παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, με αποτέλεσμα το εντυπωσιακό κάρφωμα του Άνταμ Χάνγκα να βρεθεί στην κορυφή του Top 10 για τον Μάρτιο.

Αν και οι δύο «αιώνιοι» απουσιάζουν από το συγκεκριμένο βίντεο, το θέαμα είναι αρκετά... πλούσιο και «βάφτηκε» στα χρώματα των «μπλαουγκράνα», με τον Νίκολα Μίροτιτς και τον Άνταμ Χάνγκα να εκπροσωπούν τους Καταλανούς. Στην πρώτη θέση βρέθηκε ο Ούγγρος παίκτης, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το άστοχο σουτ του Νικ Καλάθη και δίχως να υπολογίσει Ρόκας Γκιεντράιτις «πέταξε» από πάνω του και κάρφωσε εντυπωσιακά.

Μία θέση πιο πίσω βρέθηκε η αξιοθαύμαστη τάπα του Τζέιμς Γκιστ στην εκπνοή της αναμέτρησης με την Αναντόλου Εφές πάνω στον Σέιν Λάρκιν και χάρισε μία πολύτιμη νίκη στην Μπάγερν, όπως αποδείχθηκε και στη συνέχεια. Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ο συνήθης ύποπτος, Ντέρικ Ουίλιαμς, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε και στο έπακρο την εξαιρετική πάσα του Νίκολα Κάλινιτς την κατάλληλη στιγμή και κάρφωσε με μανία την ρακέτα της Χίμκι.

Δείτε εδώ ολόκληρο το Τop 10:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ