19.8 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Χάκετ: “Είμαι ένα κομμάτι του Ολυμπιακού”!

Ο Ντάνιελ Χάκετ γνώρισε μεγάλη αποθέωση από τους φίλους του Ολυμπιακού στην επιστροφή του στο ΣΕΦ και δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του γι' αυτό. Μετά το τέλος του αγώνα, μάλιστα, εξήγησε γιατί έσκυψε και φίλησε το σήμα του Ολυμπιακού πριν από το τζάμπολ:

"Ήταν ένα σπουδαίο απόγευμα για εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, την ομάδα και όλους. Η τελευταία εμπειρία μου ήταν τραυματική εδώ, γιατί ήμουν τραυματίας. Η νέα ανάμνηση ήταν μια πάρα πολύ συναισθηματική βραδιά για μένα", δήλωσε αρχικά. Και στη συνέχεια μίλησε:

Για την αποθέωση από τον κόσμο: "Ήταν σπουδαίο και ξεχωριστό. Είμαι οπαδός του Ολυμπιακού και πάντα θα είμαι μέρος της οικογένειας. Ποτέ δεν με ξέχασαν στην ομάδα. Όλα όσα πετύχαμε μαζί με τον κόσμο και την ομάδα ήταν κάτι σπουδαίο και είμαι ευγνώμων για όλα".

Για το ότι φίλησε το σήμα του Ολυμπιακού: "Είναι ένα δείγμα ευγνωμοσύνης για τη Θύρα 7, τον Ολυμπιακό, την οικογένεια Αγγελόπουλου και όλους όσοι με πίστεψαν και μου έδωσαν μια ευκαιρία να είμαι μέλος της ομάδας. Ήταν μια ευγενική χειρονομία και είμαι ένα κομμάτι από αυτούς".

Για το αν θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό: "Δεν είναι στο χέρι μου αυτό. Είμαι μέλος της Μπάμπεργκ και σκέφτομαι την ομάδα μου και το πώς θα βελτιωθούμε. Θα δούμε στο μέλλον τι θα γίνει".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ