20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Χάκετ: “Δεν καταπίνεται το ότι δεν θα παίξω”! (vid)

Από τους δύο άτυχους του Ολυμπιακού, που εξαιτίας τραυματισμών δεν θα μπορέσουν να παίξουν στο φάιναλ φορ, ο Ντάνιελ Χάκετ κερδίζει κατά κράτος τον Ματ Λοτζέσκι σε... ατυχία. Όχι μόνο ήταν πιο σοβαρός ο δικός του τραυματισμός, αλλά, σε αντίθεση με τον Λοτζέσκι, δεν έχει παίξει ξανά στην καριέρα του σε φάιναλ φορ. Και φέτος που θα είχε την ευκαιρία, αδυνατεί.

"Είναι δύσκολο να αποδεχθώ ότι δεν μπορώ να παίξω σε αυτό το φάιναλ φορ", λέει μιλώντας στην κάμερα του basketa.gr. "Σαν άνθρωπος που μου αρέσει ο ανταγωνισμός και να παίζω μπάσκετ, είναι δύσκολο να το καταπιώ. Αλλά είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα, για το επιτελείο, τους φιλάθλους και όλους, που βρισκόμαστε στις κορυφαίες τέσσερις ομάδες. Θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο θετικός γίνεται, να στηρίξω τα παιδιά και όλα θα πάνε καλά".

Ο Ιταλός είναι ανυπόμονος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και δεν το κρύβει: "Έχω δει από τον πάγκο πάρα πολλά παιχνίδια. Δεν μπορώ να βλέπω άλλο! Αστειεύομαι. Είναι ευκολότερο να είσαι μέσα στο παρκέ και να παίζεις. Το να βλέπεις απ’ έξω… Μένει ένας μήνας ακόμα. Μετά, δεν θα βλέπω άλλο"!

Λίγο πριν από το τζάμπολ του φάιναλ φορ εκτιμά ότι ο Ολυμπιακός είναι αουτσάιντερ: "Σε αυτό το φάιναλ φορ έφτασαν πραγματικά οι τέσσερις καλύτερες ομάδες. Οι ομάδες που είχαν τη μεγαλύτερη διάρκεια και έπαιξαν το καλύτερο μπάσκετ σε όλη αυτή τη μακρά σεζόν. Νομίζω ότι, όπως λέει ο κόουτς, θα πάμε όλοι εκεί σαν στρατιώτες να πολεμήσουμε. Είμαστε το αουτσάιντερ, δεν έχουμε τίποτα να αποδείξουμε. Μόνο να παίξουμε και να δούμε τι θα γίνει στο τέλος".

Σχολιάζοντας την ευνοϊκή παράδοση που έχει ο Ολυμπιακός στα φάιναλ φορ απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, ο Χάκετ υποστήριξε: "Δεν έχω παίξει ποτέ σε φάιναλ φορ και δεν έχω νιώσει το συναίσθημα και το είδος της πίεσης που υπάρχει. Η ΤΣΣΚΑ είναι η ομάδα που θα υπερασπιστεί τον τίτλο της, αλλά σίγουρα το μυαλό της θα πάει και στο τι έχει συμβεί στο παρελθόν. Είναι ένα μικρό πλεονέκτημα για μας, αλλά τελικά μέσα στο παρκέ τίποτα απ’ όλα αυτά δεν μετράει".

Όσο για το τι θα κάνει αν ο Ολυμπιακός σηκώσει την κούπα... "Τι θέλεις; Να πάω για ύπνο; Θα πανηγυρίσω βέβαια! Αλλά τώρα δεν βλέπω μέχρι εκεί. Ελπίζω μόνο σε ένα καλό παιχνίδι την Παρασκευή. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ένα βήμα τη φορά και θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος".

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ