23.2 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Φόστερ: «Γινόμαστε όλο και καλύτεροι» (vid)

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει απόψε στο ΟΑΚΑ την Φενέρμπαχτσε και ο Μάρκους Φόστερ μίλησε για τη σημερινή αντίπαλο αλλά την ανοδική πορεία των πρασίνων στη διοργάνωση.

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στην κάμερα του τριφυλλιού κατά την διάρκεια της προπόνησης των παικτών του Γιώργου Βόβορα και στάθηκε στο γεγονός ότι βελτιώνονται συνεχώς σε κάθε αγώνα ενώ μίλησε για τα σημεία κλειδιά της αναμέτρησης με τη Φενέρ.

«Στο προηγούμενο παιχνίδι με την Barcelona Κάναμε ένα καλό παιχνίδι πιστεύω ότι μπήκαμε στον αγώνα και παίξαμε πολύ καλά. Πιστεύω ότι βελτιώνουμε τα πράγματα για τα οποία μιλάμε στο βίντεο και θεωρώ ότι κάθε παιχνίδι γινόμαστε όλο και καλύτεροι, το οποίο και ο στόχος μας.

Για το σημερινό παιχνίδι, πρέπει να μπούμε δυνατά στο παρκέ, να εκτελέσουμε το πλάνο μας. Η Φενέρμπαχτσε παίζει με αρκετά συστήματα, έχουν πολλούς καλούς παίκτες και αυτή την περίοδο παίζουν πολύ καλά. Οπότε, πιστεύω ότι αν παίξουμε πιο σκληρά από αυτούς και καταφέρουμε να αμυνθούμε στα επιθετικά τους συστήματα, θα είμαστε σε θέση να πάρουμε τη νίκη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ