21.7 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

«Φωτιά» στα playoffs

Η δράση στα playoffs σε ολόκληρο τον πλανήτη συνεχίζεται κι εμείς θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Κολοσσό Ρόδου. Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα και το χάντικαπ των 28,5 πόντων μοιάζει μικρό. Θα ποντάρουμε στον άσο. Το ίδιο σημείο θα επιλέξουμε και στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κύμη, με τους φιλοξενούμενους να έχουν πλεονέκτημα 25,5 πόντων.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στο μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ θα στηρίξουμε το over 157,5, ενώ το over 163,5 θα προτιμήσουμε στην αμφίρροπη κόντρα μεταξύ του Προμηθέα Πάτρας και του Λαυρίου.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στην Ιταλία, η Αρμάνι Μιλάνο αν είναι σοβαρή θα «σκουπίσει» την Καντού κάνοντας το 3-0 εκτός έδρας, ενώ και η Μπρέσια μπορεί να καταφέρει το ίδιο, με το «διπλό» να προσφέρεται σε ελκυστική τιμή.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Τέλος, στον δεύτερο τελικό της δυτικής περιφέρειας στο ΝΒΑ, θα εμπιστευτούμε ξανά τους Χιούστον Ρόκετς, πιστεύοντας ότι μπορούν να φέρουν τη σειρά με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο 1-1 και να μην βρεθούν με την πλάτη στον τοίχο.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δυάδα

Παναθηναϊκός Superfoods (-28,5) - Κολοσσός Ρόδου  1   1,88

Ολυμπιακός (-25,5) - Κύμη   1     1,85

Δυάδα

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ   Over  157,5    1,90

Προμηθέας - Λαύριο   Over  163,5    1,87

Δυάδα

Καντού - Μιλάνο   2     1,53

Βαρέζε - Μπρέσια   2   2,75

Μονό

Χιούστον Ρόκετς - Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς    1     1,90



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ