21.7 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

«Φωτιά» στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και του ΝΒΑ

Για μία ακόμα ημέρα η Ευρωλίγκα και το ΝΒΑ είναι οι δύο διοργανώσεις που παρουσιάζουν μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον και θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις πάντοτε ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός θα παίξει με τη Ρεάλ Μαδρίτης και θέλει να φτάσει στο 2-0. Το παιχνίδι αναμένεται σαφώς πιο κλειστό από εκείνο της Τρίτης και θα προτιμήσουμε το ποντάρισμα στο under 160,5.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Μεγάλο ντέρμπι και στη Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ να κοντράρεται με τη Χίμκι. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τις δυνάμεις τους κι αναμένεται να παλέψουν ακόμα πιο σκληρά. Με δεδομένα τα προβλήματα της «ομάδας του Στρατού» θα στηρίξουμε το «διπλό» με πλεονέκτημα 8,5 πόντων.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στα πλέι οφ της Ανατολής στο ΝΒΑ, οι Μαϊάμι Χιτ θα παίξουν με τους Φιλαδέλφεια 76ερς. Οι γηπεδούχοι έκαναν ένα μπρέικ στα πρώτα δύο ματς και θέλουν να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης. Ωστόσο οι Σίξερς είναι εξαιρετικά δυνατό σύνολο και θα επιλέξουμε το «διπλό» με τρεις ή περισσότερους πόντους διαφορά.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Τέλος, με τη νίκη των φιλοξενούμενων θα πάμε και στον αγώνα των Σαν Αντόνιο Σπερς με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Έστω και χωρίς τον Στεφ Κάρι, οι πρωταθλητές έδειξαν πολύ πιο δυνατοί από τα «σπιρούνια». Γι’ αυτόν τον λόγο θα τους εμπιστευτούμε, καθώς μπορούν να καλύψουν το χάντικαπ των 3,5 πόντων.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μονό

Παναθηναϊκός Superfoods – Ρεάλ Μαδρίτης  under 160,5  1,90

Μονό

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Χίμκι (+8,5)     2      1,97

Μονό

Μαϊάμι Χιτ – Φιλαδέλφεια Σίξερς (-2,5)    2     1,93

Μονό

Σαν Αντόνιο Σπερς – Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς (-3,5)    2    1,95



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ