24.6 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Φουλ του Champions League και η «ελληνική» Ούνικς

Το Champions League επιστρέφει το 2018 κι εμείς θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο, με βάση τις πάντοτε ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Στη Σμύρνη, η Καρσίγιακα θα κοντραριστεί με την Όλντενμπουργκ. Οι γηπεδούχοι είναι πολύ δυνατοί μπροστά στο κοινό τους και θα ποντάρουμε στον άσο. Μία άλλη γερμανική ομάδα, η Λούντβιχσμπουργκ, θα δοκιμαστεί στη Λιθουανία από τη Νεπτούνας. Η ομάδα από την Κλαϊπέντα θα βάλει δύσκολα στους αντιπάλους της αλλά το «διπλό» θα επιβεβαιωθεί εύκολα ή δύσκολα. Η πρώτη τριάδα ολοκληρώνεται με τη νίκη της Μπεσίκτας μέσα στην έδρα της Ζιέλονα Γκόρα, καθώς οι παίκτες του Ουφούκ Σαρίτσα είναι δικαιολογημένα το μεγάλο φαβορί.

Stoiximan.gr: Ποιος θα είναι ο φετινός Νικητής της Stoiximan.gr Basket League;

Στην Πυλαία, ο ΠΑΟΚ θα παίξει με την Κάπο Ντ' Ορλάντο. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης και θα νικήσει τους Ιταλούς όπως έκανε και στον πρώτο γύρο. Μεγάλος αγώνας στη Μαδρίτη με την Εστουδιάντες να φιλοξενεί το Στρασβούργο. Εδώ θα ρισκάρουμε πηγαίνοντας με το «διπλό» που προσφέρεται σε εξαιρετική τιμή. Αντίθετα, στον αγώνα της Νίμπουρκ με τη Βόννη ο άσος δύσκολα θα «σπάσει» και θα εμπιστευτούμε τους Τσέχους.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στο «Μπομπλάν», η Λιμόζ θα υποδεχτεί την Ούνικς Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν σαφώς πιο ισχυρό σύνολο και θα ποντάρουμε στη νίκη τους.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τριάδα

Καρσίγιακα - Όλντενμπουργκ   1    1,55

Νεπτούνας - Λούντβιχσμπουργκ  2   1,50

Ζιέλονα Γκόρα - Μπεσίκτας   2   1,30

Τριάδα

ΠΑΟΚ - Κάπο Ντ' Ορλάντο   1   1,26

Εστουδιάντες - Στρασβούργο  2  2,05

Νίμπουρκ - Βόννη    1   1,40

Μονό

Λιμόζ - Ούνικς Καζάν    2    1,53

Όλες οι αποδόσεις είναι από την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία, Stoiximan.gr.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ