19.6 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Φορτσάρισμα για ταμείο…

Πολλές επιλογές και στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος και θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.Gr.

Σε παιχνίδι για το Champions League, η Νίμπουρκ θα παίξει με τη Ζιέλονα Γκόρα. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί και θα τους εμπιστευτούμε. Με τον άσο θα πάμε και στον αγώνα της Ναντέρ με την Μπεσίκτας, ενώ η Όλντενμπουργκ αναμένεται να κάμψει εύκολα ή δύσκολα την αντίσταση της Χάποελ Χολόν. 

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στη Θεσσαλονίκη, ο Άρης θα κοντραριστεί με την Οστάνδη. Οι «κίτρινοι» θέλουν να κλείσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση και θα τους στηρίξουμε. Στη δύναμη της έδρας θα ποντάρουμε και στο ματς της Καρσίγιακα με τη Μονακό.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Σε παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική του Top 16 του Eurocup, η Τρέντο θα υποδεχτεί τη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Εδώ θα πάμε με το «διπλό», ενώ το ίδιο σημείο θα επιλέξουμε και στο ματς της Τορίνο με τη Ζενίτ στο οποίο παίζεται και η πρόκριση στα προημιτελικά.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Τέλος, σε αγώνα του γαλλικού πρωταθλήματος, η Μπουλαζάκ υποδέχεται την Ντιζόν. Οι φιλοξενούμενοι είναι ένατοι, ενώ οι αντίπαλοί τους βρίσκονται στην 17η θέση. Θα επιλέξουμε το «διπλό».

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τριάδα

Νίμπουρκ - Ζιέλονα Γκόρα   1    1,47

Ναντέρ - Μπεσίκτας   1    1,75

Όλντενμπουργκ - Χάποελ Χολόν  1   1,22

Δυάδα

Άρης - Οστάνδη   1   1,75

Καρσίγιακα - Μονακό  1   1,75

Δυάδα

Τρέντο - Λοκομοτίβ Κουμπάν   2   1,30

Τορίνο - Ζενίτ   2   1,75

Μονό

Μπουλαζάκ - Ντιζόν   2   2,05



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ