21.8 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

«Φονιάς» Τζεντίλε, πέρασαν τα τεστ Μπάρτσα και Μπασκόνια (vids)

Ο Σάντρο Τζεντίλε έχει... αναστηθεί για τα καλά και «σκότωσε» τη Ρεάλ μαζί με την Εστουδιάντες, την ώρα που η Μπαρτσελόνα μοιάζει να μην χάνει την κορυφή στην Ισπανία και η Μπασκόνια έπιασε τη «Βασίλισσα» στη δεύτερη θέση.

Ένας μεγάλος Σάντρο Τζεντίλε με εμφάνιση... από τα παλιά χρόνια, εκεί όπου πρόβαλε ως ένας από τους νέους ηγέτες του ευρωπαϊκού μπάσκετ, οδήγησε την Εστουδιάντες σε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα με 93-88 απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Με τους 25 πόντους, με 11/19 σουτ και πέντε ριμπάουντ του Ιταλού φόργουορντ, οι «Φοιτητές» υπέταξαν τη «Βασίλισσα» και έφεραν την Μπασκόνια στη δεύτερη θέση.

Το σύνολο του Βέλιμιρ Περάσοβιτς πέρασε από την έδρα της Μανρέσα με 82-66 κι έπιασε τη Ρεάλ, λίγο πριν τον αγώνα του ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό την Τρίτη (8/1), με τους Βενσάν Πουαριέ και Ντάρουν Χίλιαρντ να έχουν από 18 πόντους και μαζί 10 ριμπάουντ. Για την Μπαρτσελόνα, η ήττα της Ρεάλ ήταν επίσης ένα καλό νέο, καθώς με το «διπλό» με 85-80 επί της Μπούργος απομακρύνθηκε κατά δύο νίκες, με τον Άντε Τόμιτς να πετυχαίνει 23 πόντους με εννέα ριμπάουντ.

Τέλος, ο Κώστας Βασιλειάδης μπορεί να μην ήταν καλός, αλλά η Ομπραντόιρο κατάφερε να ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Ανδόρας με 69-68. Οι γηπεδούχοι γλίτωσαν, από το γεγονός ότι ο Στέβιτς μπορεί να πέτυχε γκολ-φάουλ, αλλά αστόχησε στη συμπληρωματική βολή, επικρατώντας με τον Κάιλ Σίνγκλερ στους 17 πόντους, ενώ ο Έλληνας σουτέρ τελείωσε με δύο πόντους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ