20.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Φλιώνης: «Αξίζουμε να συνεχίσουμε»

Πλήρης θα παραταχθεί στο Βενετόκλειο, στον εκτός έδρας αγώνα του με τον Κολοσσό Ρόδου που θα κρίνει τη συμμετοχή του στα φετινά πλέι οφ, ο Άρης.

Ο Βασίλης Χρηστίδης, που ταλαιπωρήθηκε από στομαχικές διαταραχές, αισθάνεται ήδη καλύτερα και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που θα αναχωρήσει για το «σμαραγδένιο νησί» μαζί με τους Μάρας, Μποχωρίδη, Καλαϊτζάκη, Φλιώνη, Τσαϊρέλη, Πουλιανίτη, Μούρτο, Αθηναίου, Προύιτ, Ντούβιερ και Μπελ. Πριν από την αναχώρηση για το αεροδρόμιο «Μακεδονία», το Σάββατο (12/05), οι Θεσσαλονικείς προπονήθηκαν στο Αλεξάνδρειο, αλλά και παρακολούθησαν σε βίντεο τον κυριακάτικο (13/05, 17.00) αντίπαλό τους, για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan.gr Basket League.

Ο Δημήτρης Φλιώνης, ανανεώνοντας το blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, έγραψε σχετικά: «Έχουμε μπροστά μας ένα εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό που θα κρίνει ποια ομάδα θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ. Εμείς προερχόμαστε από τρεις συνεχόμενες νίκες και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι για να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο την κανονική περίοδο. Ο Κολοσσός εμφανίζεται πάντα δυνατός στην έδρα του και θα πρέπει να εκτελέσουμε το πλάνο των προπονητών. Πρέπει να δείξουμε βελτίωση στην επίθεσή μας και στις συνεργασίες μας και να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα. Όλοι μας θέλουμε να έχει συνέχεια η χρονιά και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να βρεθούμε στα πλέι οφ. Θα είναι μια ανταμοιβή για όλους τους ανθρώπους της ομάδας».

Ο βοηθός του Βαγγέλη Αγγέλου, Σάββας Καμπερίδης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ επεσήμανε από την πλευρά του: «Στα προηγούμενα παιχνίδια η ομάδα κατάφερε να διαχειριστεί την πίεση του αποτελέσματος με επιτυχία κι έτσι ο αγώνας με τον Κολοσσό θα κρίνει τη θέση στα πλέι οφ. Η ομάδα έχει ισχυρό κίνητρο, καθώς μια ενδεχόμενη νίκη θα αποτελέσει ακόμα μία μικρή επιβεβαίωση ότι κινείται και λειτουργεί προς τη σωστή κατεύθυνση. Για να πετύχουμε το στόχο μας είναι σημαντικό να καταφέρουμε να παρουσιαστούμε συνεπείς και συγκεντρωμένοι για 40’. Η αμυντική προσέγγιση θα πρέπει να είναι αντίστοιχη των προηγούμενων αγώνων, ούτως ώστε να καταφέρουμε να περιορίσουμε την επιθετική λειτουργία του Κολοσσού, ο οποίος παρουσιάζεται πάντα ισχυρός στην έδρα του».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ