32.1 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Φλερτ Λέικερς με Ρόντο!

Πριν από σχεδόν μια δεκαετία ο Ρατζόν Ρόντο είχε στερήσει ένα πρωτάθλημα από τους Λέικερς παίζοντας στους "μισητούς" Σέλτικς. Και τώρα κάνει τα πάντα για να πάει στο Λος Άντζελες και να φορέσει τη φανέλα τους! Μάλιστα. Οι L.A. Times γράφουν ότι υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον για συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Ρόντο ψάχνει ομάδα από τη στιγμή που οι Σικάγο Μπουλς αποφάσισαν να μην ανανεώσουν το συμβόλαιό του. Οι Λέικερς ψάχνουν για έναν έμπειρο πλέι μέικερ, που θα μπορέσει να κάνει τον δάσκαλο του Λόντζο Μπολ, τον οποίον επέλεξαν στο φετινό ντραφτ και πάνω του στηρίζουν πολλά για το μέλλον. 

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών άρχισαν το βράδυ της Παρασκευής και το πιο σημαντικό πρόβλημα έχει να κάνει με την αδιαπραγμάτευτη επιθυμία των Λέικερς να προσφέρουν μονοετές συμβόλαιο στον παίκτη. Καθώς του χρόνου θέλουν να πάρουν και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Πολ Τζορτζ, δεν έχουν σκοπό σε καμία περίπτωση να πιάσουν χώρο στο salary cap τους, επομένως ο όρος είναι ότι ο Ρόντο μπορεί να έρθει για έναν μόνο χρόνο στο Λος Άντζελες. Ο τελευταίος θα ήθελε μεν κάτι καλύτερο, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει γίνει έτσι κι αλλιώς γυρολόγος, οπότε ίσως τελικά και να μην τον πειράξει ένα ακόμα μονοετές συμβόλαιο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ