27.2 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Φιλικό με Μαρούσι

Καθώς η διακοπή πλησιάζει προς το τέλος της, ο Λούκα Μπάνκι δεν ήθελε η ΑΕΚ να πάει στα παιχνίδια με Άρη και Χάποελ Ιερουσαλήμ, με τα οποία επαναρχίζουν οι υποχρεώσεις της, χωρίς κάποιον αγώνα στα πόδια της. Έτσι, μετά την αναβολή του φιλικού με τον Χολαργό το περασμένο Σάββατο για λόγους ανωτέρας βίας, αποφασίστηκε να γίνει νέο φιλικό την Τετάρτη 5/12.

Αυτή τη φορά με αντίπαλο ομάδα μικρότερης κατηγορίας. Το Μαρούσι, το οποίο η Ένωση θα αντιμετωπίσει στις 17.00 στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ κεκλεισμένων των θυρών. Σε αυτό το παιχνίδι ο Μπάνκι λογικά θα έχει στη διάθεσή του τους διεθνείς Λαρεντζάκη, Ματσιούλις, που επέστρεψαν την Τρίτη από τις εθνικές ομάδες, και τους Σαντ Ρος, Ρόμπερσον και Τσαλμπούρη, που ανάρρωσαν από τις ιώσεις που τους είχαν προσβάλει και την Τρίτη προπονήθηκαν για πρώτη φορά, έστω και πιο χαλαρά από τους υπόλοιπους.

Μόνοι απόντες θα είναι και πάλι οι Βασίληδες, Ξανθόπουλος και Καββαδάς, καθώς επίσης ο Χάρης Γιαννόπουλος, που τραυματίστηκε στον αγώνα της Εθνικής με τη Γερμανία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ