27.2 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Φιλική “κατοστάρα” σε Μαρούσι (pics)

Παρά το ότι το παιχνίδι ήταν φιλικό και αγωνίστηκε με σύνθεση ανάγκης, η ΑΕΚ δεν λυπήθηκε το Μαρούσι και το νίκησε με 100-39. Ο αγώνας έγινε στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ και χρησίμεψε ως τεστ για την Ένωση ενόψει των προσεχών αγώνων με τον Άρη για το πρωτάθλημα και τη Χάποελ Ιερουσαλήμ για το Basketball Champions League. 

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και ο Γιόνας Ματσιούλις είχαν μόλις επιστρέψει από τις εθνικές ομάδες και προτιμήθηκε να μην επιβαρυνθούν περισσότερο, έτσι παρακολούθησαν το παιχνίδι από τον πάγκο. Ο Εξέβιερ Ράταν Μέις δεν είχε γυρίσει ακόμα από τον Καναδά, ενώ οι Χάρης Γιαννόπουλος, Βασίλης Ξανθόπουλος και Βασίλης Καββαδάς παραμένουν τραυματίες και απουσίασαν κι αυτοί.

Έτσι ο Λούκα Μπάνκι χρησιμοποίησε τους εναπομείναντες μαζί με τους εφήβους Σπύρογλου και Τίγκα. Τον αγώνα παρακολούθησαν και ο Μάκης Αγγελόπουλος μαζί με τον Χάρη Κουτά.

Διαιτητές: Σκούτας, Μαραμής, Μηλαπίδης.

Τα δεκάλεπτα: 28-9, 51-27, 75-32, 100-39.

ΑΕΚ (Μπάνκι): Γκρίφιν 4, Σαντ Ρος 6 (1), Τσαλμπούρης 24 (2), Σάκοτα 13 (2), Τίγκας 9, Ρόμπερσον 9, Χάντερ 13, Μωραϊτης, Σπύρογλου 5 (1), Ρογκαβόπουλος 17.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ