20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Φενέρ: Λήξη «συναγερμού» με Βέσελι και Ντε Κολό (vids)

Η Φενέρμπαχτσε είχε τριπλό «χτύπημα» κάτω από την... ζώνη, καθώς εκτός ότι υπέστη εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα, είδε δύο σημαντικά «όπλα» της ομάδας να αποχωρούν τραυματίες από το παρκέ και το μυαλό της πήγε αμέσως στο χειρότερο σενάριο.

Η ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ δεν κατάφερε να επικρατήσει της Μπαρτσελόνα και να «αγκαλιάσει» το πλεονέκτημα έδρας, όμως δεν ήταν το μοναδικό δυσάρεστο νέο για τους Τούρκους, καθώς στην πρώτη περίοδο γύρισε τον αστράγαλό του ο Γιαν Βέσελι. Όμως με βάση την ανακοίνωση που εξέδωσε η Φενέρ σήμερα μετά τις εξετάσεις του Τσέχου σέντερ, υποστήριξε ότι θα απουσιάσει από τα παρκέ τουλάχιστον για τις επόμενες δύο βδομάδες και τότε θα επανεκτιμηθεί ξανά η κατάστασή του.

Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει οριστικά την αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης για την τελευταία αγωνιστική της Εuroleague, ενώ θα κάνει αγώνα... δρόμου για να προλάβει τα πλέι οφ της διοργάνωσης. Αντιθέτως η κατάσταση του Νάντο Ντε Κολό, ο οποίος αποχώρησε και αυτός από την χθεσινή αναμέτρηση τραυματίας, είναι πιο ήπια, καθώς δεν αποδείχθηκε σοβαρός ο τραυματισμός στο γόνατό του και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί πριν την αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης (8/4).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ