31.1 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Φενέρ έτοιμη για repeat

Το Final 4 της Euroleague τραβάει κι απόψε (20/5) επάνω του τα βλέμματα, αλλά υπάρχει ενδιαφέρον στοιχηματικά κι άλλού. Θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις πάντοτε ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Στον μεγάλο τελικό της Euroleague, η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι η τυπικά γηπεδούχος με τη Φενέρμπαχτσε. Οι φιλοξενούμενοι έχουν στον πάγκο τους έναν προπονητή ο οποίος γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον πως να φτάνει στην κορυφή. Το μομέντουμ μπορεί να είναι με τη «Βασίλισσα», αλλά θα προτιμήσουμε το «διπλό» και το repeat.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στο παιχνίδι των απογοητευμένων, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχοντας γνωρίσει μία ακόμα ήττα σε ημιτελικό, θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Το κίνητρο της Ζαλγκίρις είναι μεγαλύτερο και θα προτιμήσουμε τους Λιθουανούς με πλεονέκτημα 6,5 πόντων.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Μεγάλο ενδιαφέρον και στον τρίτο τελικό της Δύσης στο ΝΒΑ, καθώς οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θα φιλοξενήσουν τους Χιούστον Ρόκετς στο τρίτο παιχνίδι της σειράς. Κι εδώ θα πάμε με τους φιλοξενούμενους επιλέγοντας ξανά το «διπλό» με πλεονέκτημα 6,5 πόντων.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

 

Τέλος, στον πρώτο ημιτελικών των γερμανικών πλέι οφ, η Μπάγερν Μονάχου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Μπάμπεργκ. Οι πρωταθλητές φαίνονται να βρίσκονται σε καλή κατάσταση και θα ρισκάρουμε ξανά με το «διπλό» σε πάρα πολύ καλή απόδοση.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μονό

Ρεάλ Μαδρίτης - Φενέρμπαχτσε   2     1,85

Μονό

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ζαλγκίρις (+6,5)   2   1,91

Μονό

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς - Χιούστον Ρόκετς (+6,5)   2     1,97

Μονό

Μπάγερν Μονάχου - Μπάμπεργκ   2    2,80

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ