23.2 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Φενέρμπαχτσε: Με ΝτεΚολό ψάχνει την τετράδα (vid)

Στις υπηρεσίες του Νάντο ΝτεΚολό θα μπορεί να υπολογίζει ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ, ενόψει του αποψινού παιχνιδιού με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Εκτός ο Γιάν Βέσελι.

H Φενέρμπαχτσε μπορεί να έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στη Φάση των προημιτελικών της Ευρωλίγκας, όμως ο αποψινός αγώνας με τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν παύει να έχει έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον, σε ό,τι έχει να κάνει με την μάχη της για μία θέση στη τετράδα. Η τουρκική ομάδα αναζητά την νίκη που θα την κρατήσει στο κυνήγι της 4ης θέσης, περιμένοντας και ένα στραβοπάτημα της Αρμάνι Μιλάνο, και όπως είναι λογικό ο αγώνας παραμένει αναμέτρηση μεγάλης σημασίας. Το ίδιο ισχύει και για τη Ρεάλ, που ενδεχόμενη ήττα της απόψε θα την βάλει σε μεγάλες περιπέτειες.

Σε αυτόν τον "τελικό", ο Σλοβένος κόουτς θα υπολογίζει σε έναν από τους δύο - μέχρι πρότινος - σημαντικούς απόντες του ρόστερ. Ο Νάντο ΝτεΚολό, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο γόνατο στο πρόσφατο παιχνίδι της Φενέρ με τη Μπαρτσελόνα ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και εν τέλει θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση. Αντίθετα, το ίδιο δεν ισχύει για τον Γιαν Βέσελι, ο οποίος έχει ακόμη μία εβδομάδα απουσίας και λογικά θα είναι έτοιμος ενόψει των αγώνων της φάσης των playoffs της διοργάνωσης.

Θυμηθείτε τον τραυματισμό του Γάλλου:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ