21.7 C
Athens
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024

Φελντέιν: «Ο Νικ μπορεί να πάρει ένα παιχνίδι μόνος του!»

Μπορεί να έφυγε από την Ελλάδα, μπορεί στο Ισραήλ να περνάει καλά και να κλέβει την παράσταση αγωνιστικά, αλλά ο Τζέιμς Φελντέιν δεν έκρυψε ποτέ την αδυναμία που εξακολουθεί να έχει στον Παναθηναϊκό. Όπως και τον θαυμασμό για το ταλέντο του Νικ Καλάθη. Όλα αυτά τα εξέφρασε σε συνέντευξή του στην “Walla”.

O Φελντέιν ξεκαθάρισε πως δεν τον εκπλήσσει καθόλου η πορεία του Παναθηναϊκού στα τελευταία παιχνίδια, κάνοντας αναφορά στον Καλάθη: «Είναι ο καλύτερος πόιντ γκαρντ στη Ευρώπη. Μπορεί να πάρει ένα παιχνίδι μόνος του. Αλλά δεν είναι σημαντικό μόνο να φτάσεις ως τα play offs, αλλά να αποφύγεις και τις θέσεις που θα σε φέρουν απέναντι στην Φενέρμπαχτσε ή την ΤΣΣΚΑ, γιατί σε σειρά αγώνων είναι δύσκολο να τις νικήσεις».

Όταν ρωτήθηκε πάντως για το αν ο Ρικ Πιτίνο μπορεί να γίνει ο νέος Ζέλικο Ομπράντοβιτς του Παναθηναϊκού ήταν κάτι παραπάνω από ξεκάθαρος: «Με τίποτα! Πρέπει να μείνει πολλά χρόνια εκεί για να γίνει Ζέλικο».

Ο Φελντέιν παραδέχθηκε πως δεν τον εξέπληξε η αποχώρηση του Ολυμπιακού από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, καθώς όπως δήλωσε «όταν έπαιζα εκεί όλοι μιλούσαν διαρκώς για τους διαιτητές και ήξερα πως κάποια στιγμή κάτι θα γίνει, αλλά δεν περίμενα πως θα γίνει αυτό που έγινε και θα έρθουν έτσι τα πράγματα».

Χαρακτήρισε δύσκολο το περσινό καλοκαίρι σε ότι αφορά την μεταγραφή του, καθώς ο Ερυθρός Αστέρας είχε το δικαίωμα ανανέωσης του συμβολαίου του και μόλις την 1η Αυγούστου έμεινε τελικά ελεύθερος. «Η Χάποελ με κάλεσε την αμέσως επόμενη μέρα», λέει και προσθέτει: «Ξέρω πολλούς αμερικάνους παίκτες που έχουν μόνο θετικά να πουν για την διαμονή τους στο Ισραήλ, ήξερα την ομάδα γιατί την είχα δει στο EuroCup και επιπλέον είχα αγωνιστεί και απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, οπότε είπα πως θα ήταν καλή ιδέα».

Φάνηκε κάτι παραπάνω από καλή ιδέα, αφού έχει ήδη ανανεώσει το συμβόλαιό του ως το 2021: «Δεν είχα κάποια άλλη πρόταση ως τον Δεκέμβριο, οπότε με τον μάνατζέρ μου αποφασίσαμε πως θα ήταν καλό να μείνω στην ομάδα. Το είπαν στον τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, πως θα ήθελα να μείνω, την επόμενη μέρα κιόλας με κάλεσε στο γραφείο του και σε πέντε λεπτά τα βρήκαμε. Είναι η έναρξη χρονιά μου στην Ευρώπη και θέλω να βρω ένα «σπίτι», να αφήσω μια κληρονομιά, να υπάρχει κάτι από μένα. Οι φίλοι της ομάδς με στηρίζουν και μου στέλνουν μηνύματα ακόμη και μετά από άσχημα παιχνίδια».

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ