25.6 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

«Υπόκλιση» στον Σπανούλη από τεράστιους αθλητές (vid)

Η φετινή σεζόν είναι αναμφισβήτητα του Βασίλη Σπανούλη όχι τόσο για την πορεία του Ολυμπιακού στη Εuroleague αλλά για τα ατομικά του κατορθώματα. Ο αρχηγός των ερυθρολεύκων πέρασε στην πρώτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών στη διοργάνωση ξεπερνώντας τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο και δεν γινόταν να μην τον αποθεώσουν μεγάλοι αθλητές από τον κόσμο του μπάσκετ και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα εκτός από τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό οι οποίοι είχαν να τον χαρακτηρίσουν με μία λέξη, το δικό τους μήνυμα έστειλαν και ο περσινός ΜVP της κανονικής διάρκειας του ΝΒΑ, Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο θρύλος του γαλλικού μπάσκετ, Τόνι Πάρκερ, αλλά και ο Πάου Γκασόλ. Φυσικά δεν τον ξέχασε το παιδί θαύμα του παγκόσμιου μπάσκετ και γνωστός θαυμαστής του Έλληνα γκαρντ, Λούκα Ντόντσιτς.

Όμως η επιτυχία του Βασίλη Σπανούλη ξεπέρασε τα όρια του μπάσκετ και μεγάλοι αθλητές από τον ελληνικό αθλητισμό όπως ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο Κώστας Φορτούνης, ο Σπύρος Γιαννιώτης και η Κατερίνα Στεφανίδη του ευχήθηκαν γι αυτό το τεράστιο κατόρθωμα.

Στο τέλος ο Γιώργος Πρίντεζης ο οποίος είναι αρκετά χρόνια συμπαίκτης και φίλος του Βασίλη Σπανούλη δεν αρκέστηκε στη μία λέξη και του έστειλε το δικό του μήνυμα.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ