23.4 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Υπόκλιση σε Σπανούλη

Όλα τα φώτα έπεσαν πάνω του πριν καν το τζάμπολ της αναμέτρησης. Ήταν η δική του στιγμή. Ο Βασίλης Σπανούλης βρέθηκε για μία ακόμη φορά στο επίκεντρο για ένα ακόμη ρεκόρ στη γεμάτη διακρίσεις καριέρα του. Ο Ολυμπιακός τίμησε τον αρχηγό του, αυτόν που άλλαξε το ροή της ιστορίας για την ομάδα, για την πρωτιά του στον πίνακα των σκόρερ της Ευρωλίγκας.

Ο Σπανούλης είναι αυτός που έχει σημειώσει τους περισσότερους πόντους (4.167 πριν από τον αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου και… συνεχίζει) και οι «ερυθρόλευκοι» τον τίμησαν απόψε, μέσω των προέδρων της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, μπροστά στο δικό του κοινό με τον κόσμο να τον αποθεώνει.

Ο κόσμος χειροκρότησε θερμά και όσους παρουσιάστηκαν στο ξεχωριστό βίντεο που παρουσίασε η ΚΑΕ Ολυμπιακός όπου μίλησαν οι συμπαίκτες του, λέγοντας από μία λέξη ο καθένας γι' αυτόν. Θρύλος, τρέλα, παράδειγμα, έμπνευση, ηγέτης και... παππούς όπως τον είπε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Το χειροκρότημα έγινε ακόμη πιο θερμό όταν μίλησαν για αυτόν οι Tόνι Πάρκερ, Κώστας Φουρτούνης, Σπύρος Γιαννιώτης, ο οποίος τον χαρακτήρισε "κόσμημα για το μπάσκετ", Πάου Γκασόλ, Κατερίνα Στεφανίδη, Λούκα Ντόντσιτς, Λευτέρης Πετρούνιας και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος έδωσε τα συγχαρητήριά του και πρόσθεσε: "Είσαι το παράδειγμα για να συνεχίσουμε κι εμείς ως τα 38 και να σπάμε τα ρεκόρ το ένα μετά το άλλο".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ