27.1 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

«Υπόκλιση» Μπαρτζώκα στον Σλούκα

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, το ματς του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν ήταν... άλλη μια μέρα στην δουλειά, η οποία δεν μπορεί να σταματήσει όσο πλησιάζουν οι επίσημες υποχρεώσεις. Εστω κι αν το αποτέλεσμα δε λέει κάτι βέβαια, ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Κώστας Σλούκας έκαναν τις πρώτες τους παρατηρήσεις, είχαν λόγους να είναι ευχαριστημένοι και ο κόουτς δεν λησμόνησε να αποδώσει τα εύσημα στον παίκτη του.

«Η εμφάνισή μας στο δεύτερο ημίχρονο είχε πολλά θετικά σημεία, μου δημιούργησε ικανοποίηση για σημαντικά κομμάτια του παιχνιδιού μας. Ηταν το διάστημα στο οποίο ο Σλούκας έκανε εξαιρετική δουλειά, ήταν αυτός που έβαλε τους πάντες σε ρυθμό και φυσικά βρήκε και η ομάδα τον δικό της», ήταν το σχόλιο του προπονητή του Ολυμπιακού. 

Ο Σλούκας επισήμανε ότι «πρέπει να παίζουμε πιο έξυπνα. Είμαστε μια νέα ομάδα που αναζητά την σταθερότητα και την ομαδικότητά της, πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτούς τους τομείς και παίζοντας έξυπνα θα το καταφέρουμε πιο εύκολα. Νιώθω πως κάναμε ένα βήμα προς τα μπροστά, ειδικά στο δεύτερο μέρος. Έχουμε πολλά να μάθουμε από το πρώτο ημίχρονο. Πιστεύω στην ομάδα και στον προπονητή μου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ