26.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Υπερηχητικός» Παναθηναϊκός με… βροχή τριπόντων

Σε... πάρτι μετέτρεψε ο Παναθηναϊκός τον αγώνα με τον οποίο έπεσε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Basket League, διαλύοντας τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ με 130-81, έχοντας εκπληκτικό ποσοστό στα τρίποντα με 21/34.

Αυτή ήταν η πέμπτη διαδοχική αναμέτρηση στην οποία οι «πράσινοι» σκόραραν περισσότερους από εκατό πόντους, αλλά και η έκτη φορά σε οκτώ παιχνίδια, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να συνεχίζουν μόνοι τους στην κορυφή της βαθμολογίας με 8-0, ενώ ο «Γηραιός» έπεσε στο 3-5, χάνοντας τέταρτο σερί αγώνα.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, καθώς το «τριφύλλι» κυριάρχησε απόλυτα από την αρχή μέχρι το τέλος. Στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου ο φωτεινός πίνακας του ΟΑΚΑ έγραφε ήδη 36-15 και δεν θα μπορούσε να πετύχει κάτι η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη.

Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα ο οποίος κάθισε για τελευταία φορά ως χεντ κόουτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού, καθώς την Τρίτη (26/11) φτάνει στην Αθήνα ο Ρικ Πιτίνο, ήταν εντυπωσιακή και στα σαράντα λεπτά. και η κόρνα της λήξης τη βρήκε θριαμβεύτρια με 130-81.

ΟΙ ΑΧΑΣΤΟΙ: Ο Τζίμερ Φριντέτ... ξεμπούκωσε με 24 πόντους και 6/8 τρίποντα όμως πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Τζέικομπ Ουάιλι με 18 πόντους και 7/7 δίποντα. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ολιβιέ Χάνλαν με 24 πόντους.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Τα 21/34 τρίποντα του Παναθηναϊκού (2/2 και ο Ίαν Βουγιούκας) τα λένε όλα από μόνα τους, αλλά χαώδης ήταν και η διαφορά στα ριμπάουντ με 43-19 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ