20.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Υπέγραψε Πίνκστον ο Κολοσσός!

Μια αλλαγή ξένου μέσω... μετακόμισης για την οποία σας είχε ενημερώσει από χθες το Basketa.gr, ολοκληρώθηκε και τυπικά σήμερα, με τις υπογραφές στο συμβόλαιο του Κολοσσού με τον Τζειβόν Πίνκστον! Ο 27χρονος Αμερικανός ψηλός, θα αντικαταστήσει στην ομάδα της Ρόδου τον Τιμ Κέμπτον και θα είναι στην διάθεση του Νίκου Βετούλα για τον σημαντικό εντός έδρας αγώνα με τον Αρη.

Ο Πίνκστον ταξίδεψε για την Ρόδο προκειμένου να τον τσεκάρουν δια ζώσης οι άνθρωποι του Κολοσσού και αποφασίστηκε ότι παρότι θέλει να δουλέψει λίγο στον τομέα της φυσικής κατάστασης για να είναι απόλυτα έτοιμος, είναι σε θέση να προσφέρει πράγματα άμεσα. Με δεδομένες τις ικανότητές του, αλλά και τις ανάγκες της ομάδας για να "γεμίσει" μέσα στην ρακέτα, ο Βετούλας άναψε το πράσινο φως και η μεταγραφή ολοκληρώθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πίνκστον είχε έρθει στην Ελλάδα πριν από λίγες μέρες για τον Προμηθέα, όμως οι Πατρινοί έκριναν ότι με τους συνεχόμενους αγώνες δεν υπήρχε ο χρόνος για να δουλέψει σωστά και να καλύψει το χαμένο έδαφος ώστε να τους προσφέρει όσα ήθελαν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ