22.7 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Τόμπσον : «Δεν θα ήθελα να γράφω αυτά…» (pic)

Το όσκαρ ατυχίας θα πρέπει να πάρει ο Κλέι Τόμπσον, ο οποίος θα χάσει και την φετινή χρονιά, έχοντας πλέον να αγωνιστεί από τις 13 Ιουνίου του 2019.

Έτσι, πριν το παιχνίδι της πρεμιέρας των Ουόριορς στο Μπρούκλιν, ανέβασε μια συγκινητική ανάρτηση, αναφέροντας ότι το πνεύμα του βρίσκεται στο Μπρούκλιν, και πως θα κάνει τα πάντα να επιστρέψει δυνατός : «Δεν θα ήθελα να γράφω αυτά. Η ψυχή μου βρίσκεται στο Μπρούκλιν, Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Από τις 13 του Ιούνη του 2019 έχει περάσει αμέτρητες ώρες προσπαθώντας να επανέλθω στην κατάσταση στην οποία βρισκόμουν στην φωτογραφία που βλέπετε, με πολύ χτυποκάρδι σε αυτή τη διαδρομή.

Καθημερινά με πονάει γνωρίζοντας ότι δεν θα μπορώ να βρίσκομαι με τους συμπαίκτες μου και αυτή τη χρονιά. Περισσότερο από κάθε τι στη ζωή ευχαριστιέμαι το ταξίδι στο NBA το οποίο καταλήγει σε έναν τίτλο. Θέλω όλοι στους Ουόριορς να γνωρίζουν ότι κάνω τα πάντα να επιστρέψω σε αυτό που ήμουν. Μισώ να χάνω παιχνίδια, και αισθανόμουν περήφανος να βρίσκομαι στα γήπεδα με τους φιλάθλους και τους συμπαίκτες μου. Δεν με ενδιέφερε αν ήταν η κανονική περίοδος ή τα πλέι οφς. Υπάρχει μια τεράστια τρύπα στην ψυχή μου που δεν μπορώ να κάνω ότι αγαπώ, που δεν μπορώ να βρίσκομαι απέναντι στους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Ωστόσο στα σχέδια μου είναι να παίζω για πολλά χρόνια και θα δουλεύω καθημερινά για να επιστρέψω στα γήπεδα και να βοηθήσω την ομάδα μου να κατακτήσει και άλλα πρωταθλήματα.

Προς το παρών θα βρίσκομαι εκεί, δίπλα στην ομάδα, γιατί η αποστολή παραμένει η ίδια, και ξεκινάει σήμερα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ