24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τόμιτς: “Κλειδί; Η άμυνα!”

Δεν χρειαζόταν να πει και πολλά ο Μίλαν Τόμιτς, όταν μετά το τέλος του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε στο Βελιγράδι ρωτήθηκε για τα κλειδιά της νίκης: "Η άμυνα", ήταν η απάντηση του προπονητή του Ερυθρού Αστέρα.

"Όταν παίζεις με τη Φενέρμπαχτσε και δέχεσαι μόνο 56 πόντους είναι σίγουρα ένα μεγάλο βήμα προς το να πάρεις το θετικό αποτέλεσμα. Νομίζω πως αυτό ήταν το σημείο αναφοράς του σημερινού παιχνιδιού. Αλλά είναι μόλις μία νίκη και πρέπει να συνεχίσουμε".

Ο Λορέντζο Μπράουν σημείωσε 13 πόντους και είχε 6 ασίστ στη νίκη των Σέρβων: "Σημαίνει πολλά αυτό το αποτέλεσμα. Είναι η πρώτη μας μεγάλη νίκη στην Ευρωλίγκα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι όλο το χρόνο. Οι φίλαθλοι είναι εκπληκτικοί. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Φώναζαν συνέχεια. Με το ζόρι μπορούσα να ακούσω οτιδήποτε. Συνεχίστε έτσι παιδιά! Πραγματικά το εκτιμούμε ! Όλα κρίθηκαν στην άμυνα προς το τέλος του παιχνιδιού. Έπρεπε να παίξουμε άμυνα απέναντι σε αυτούς τους παίκτες, γιατί είναι ομάδα που έχει λύσεις επιθετικά, οπότε πιστεύω πως προς το τέλος του αγώνα κάναμε ένα βήμα μπροστά και σταματήσαμε τους αντιπάλους μας".

Ένα πρόσωπο γνώριμο στους Έλληνες φίλους του μπάσκετ, ο Μουχάμαντ Φέι (Φαγέ όπως τον ξέραμε, Φέι όπως διόρθωσε ο ίδιος τον τρόπο που προφέρεται το όνομά του) ήταν καθοριστικό στη νίκη: Είχε 8 πόντους, 7 ριμπάουντ και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην άμυνα με την παρουσία του στη ρακέτα: "Η άμυνά μας και τα ριμπάουντ ήταν αυτά που μας οδήγησαν στη νίκη. Είχαμε κάποια καλά σουτ, σταματήσαμε κάποιους παίκτες. Ήταν ο πιο δυνατός αντίπαλος που συναντήσαμε μέχρι τώρα. Είχαμε μια πολύ καλή ομάδα απέναντί μας. Καταφέραμε να νικήσουμε μπροστά στον κόσμο μας και αυτό είναι πάντα κάτι καλό".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ