24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τόμιτς: “Για να νικήσεις τον ΠΑΟ χρειάζονται 40 λεπτά”

Ο Μίλαν Τόμιτς δεν φάνηκε ιδιαίτερα στενοχωρημένος για την ήττα του Ερυθρού Αστέρα, τόνισε ωστόσο πως οι παίκτες του πρέπει να έχουν 40 λεπτά καλής απόδοσης για να κερδίζουν τέτοια παιχνίδια. Και μίλησε με καλά λόγια για τον Παναθηναϊκό.

"Ήταν πρώτο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα και φάνηκε ότι και οι δύο ομάδες χρειάζεονται χρόνο για να βελτιωθούν. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Αν αναλύσουμε τα στατιστικά, ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στα δίποντα και στις βολές, εμείς ήμαστε καλύτεροι στο τρίποντο. Εμείς κάναμε περισσότερα φάουλ, 27-17. Πρέπει να δουλέψουμε, ήταν ένα μόνο παιχνίδι και θα προετοιμάσουμε την ομάδα για τα επόμενα", είπε αρχικά. Και πρόσθεσε:

"Η ομάδα έχει καλή χημεία, απλώς πρέπει να καταλάβουν ότι για να νικήσεις τον Παναθηναϊκό πρέπει να παίζεις 40 λεπτά καλά. Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν πολύ κακό για μας και μετά κυνηγούσαμε στο σκορ. Στην Ευρωλίγκα τρία κενά λεπτά είναι σημαντικά και μπορείς να χάσεις το παιχνίδι εξαιτίας τους".

Αναφερόμενος στον Τζέιμς Γκιστ, ειπε: "Ο Γκιστ είναι ένας παίκτης που όλοι ξέρετε τι αξία έχει και σαν παίκτης και σαν άνθρωπος. Γιατί εγώ βλέπω και τον χαρακτήρα, δεν υπογράφω ποτέ έναν παίκτη, που δεν είναι καλός άνθρωπος. Ίσως έχει ένα κίνητρο να δειξει κάτι παραπάνω παίζοντας με μας, αλλά και τον Παναθηναϊκό τον βοήθησε πολύ. Έχει θεληση και θέλει να συνεχίσει την καριέρα του. 

Και για τον Παναθηναϊκό σχολίασε: "Ο Παναθηναϊκός έχει καλή και γεμάτη ομάδα, αλλά εγώ κοιτάζω τη δική μου. Σαν προοπτική έχει πολύ καλούς παίκτες και μπορεί να φτάσει ψηλά".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ