26.6 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

ΤΣΣΚΑ Μόσχας για Χάκετ

Στο… μικροσκόπιο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας φαίνεται πως έχει μπει ο Ντάνιελ Χάκετ, προκειμένου να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της.

Ο 30χρονος γκαρντ «ψάχνεται» για ομάδα Ευρωλίγκας και το ρωσικό συγκρότημα πληροί όλες τις προϋποθέσεις. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, μάλιστα, οι Μοσχοβίτες όχι απλώς ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του, αλλά βρίσκονται και κοντά σε συμφωνία με τον Ιταλό διεθνή, ο οποίος έχει όρο αποδέσμευσης από την Μπάμπεργκ για να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα Ευρωλίγκας, αντί του Basketball Champions League στο οποίο θα αγωνιστούν την καινούρια σεζόν οι Γερμανοί.

«Από την Ιταλία: ο Χάκετ είναι κοντά στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Ολυμπιακός σκέφτεται αυτή τη στιγμή τις ανανεώσεις και η ρωσική ομάδα πήρε την ευκαιρία να πρεσάρει τον Ντάνιελ Χάκετ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιόρτζιο Μπόσκο. Οι «ερυθρόλευκοι», πάντα σύμφωνα με τους γείτονες, ήταν μεταξύ των ομάδων που εξέταζαν την περίπτωσή του, αλλά εφόσον το παραπάνω σενάριο επιβεβαιωθεί τότε το όνομα του 30χρονου γκαρντ θα αποσυρθεί νωρίς νωρίς από το φετινό μεταγραφικό παζάρι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ