25.4 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Τσάπας : «Δίπλα σ’ αυτά τα παιδιά, για καλύτερα από παλιά…»

Ο Ιωνικός υποδέχεται αύριο (16/2, 17:00) το Πευκοχώρι για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών, μπαίνοντας στην τελική ευθεία ώστε να μπορέσει να σφραγίσει το στόχο του, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Basket League.

Ο Βαγγέλης Τσάπας, ο άνθρωπος που δημιούργησε τις συνθήκες ώστε η ιστορική ομάδα της Νίκαιας να βρεθεί μέσα σε λιγότερο από δυο χρόνια από την Β' Εθνική στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α2, μέσω επιστολής του καλεί τον κόσμο της Νίκαιας να συμπαρασταθεί στους παίκτες και να ζήσει όμορφες στιγμές στα επόμενα επτά εντός έδρας παιχνίδια που απομένουν, και δίνει ραντεβού στο κλειστό του «Πλάτωνα».

Αναλυτικά αναφέρει :

«Αγαπητοί φίλοι του Ιωνικού μας,
 
Η κλεψύδρα της φετινής χρονιάς σιγά, σιγά αδειάζει. Η ομάδα, πιστή στο πλάνο της βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Α2 κατηγορίας και το... όνειρο της παρουσίας της στη Basket League πλησιάζει. Ατενίζοντας, λοιπόν, το μέλλον με αισιοδοξία και δεδομένου του ότι μένουν επτά εντός έδρας παιχνίδια ως το τέλος μιας σεζόν που θέλουμε να κλείσει ονειρικά, ο Ιωνικός έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ανάγκη τους φιλάθλους του.
Επτά αγώνες που προσφέρουν μια μεγάλη ευκαιρία στον κόσμο της Νίκαιας να συμπαρασταθεί στους παίκτες και να ζήσει όμορφες στιγμές, βγαλμένες από το ένδοξο παρελθόν του συλλόγου μας.
Το ραντεβού μας είναι στον "Πλάτωνα".
Δίπλα σ' αυτά τα παιδιά!  
Για καλύτερα από παλιά...
 
 Με εκτίμηση,
 
 Βαγγέλης Τσάπας



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ