25.6 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Τσάβι Ρέι και Σουάρεθ στην Μπενφίκα

Η Μπενφίκα δείχνει πως έχει αποφασίσει να κάνει ένα βήμα μπροστά και να φτιάξει ένα πιο δυνατό σύνολο. Η πορτογαλική ομάδα ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Τσάβι Ρέι, ενώ αναμένεται να γίνει επίσημη μέσα στις επόμενες μέρες και η συμφωνία με τον Άλεξ Σουαρέθ.

Οι δύο Ισπανοί φαίνεται πως βρίσκουν "καταφύγιο" στην έτερη χώρα της Ιβηρικής. O Ρέι (31, 2.10) θα μεταφέρει πολύτιμη εμπειρία στην Μπενφίκα, έχοντας θητεία σε Μανρέσα, Σεβίλλη, Μπαρτσελόνα, Σαραγόσα, Γκραν Κανάρια, Ιμπεροστάρ Τενερίφη, Εστουδιάντες, Φουενλαμπράδα και Μανρέσα. Είναι επίσης διεθνής με τις μικρές εθνικές της Ισπανίας, ενώ έχει αγωνιστεί και στο Ευρωμπάσκετ 2013 με την Εθνική Ανδρών.

Ο Σουάρεθ μεγάλωσε στα τμήματα υποδομής της Μπανταλόνα και από εκεί μεταπήδησε στην Ρεάλ Μαδρίτης το 2015. Δόθηκε δανεικός και αγωνίστηκε στην Μπιλμπάο (2015-16), επέστρεψε στη Ρεάλ (2016-17), για να αποφασίσει η "βασίλισσα" να τον αφήσει ελεύθερο πέρυσι το καλοκαίρι. Την σεζόν 2017-18 ο 24χρονος φόργουορντ (2.06) αγωνίστηκε στην Σαραγόσα. Οι πληροφορίες των θέλουν να έχει ήδη δώσει τα χέρια με την Μπενφίκα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ