19.5 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Τρομερός Ρόουζ, αλλά νίκησαν οι Λέικερς (vids)

Οι Λος Άντζελες Λέικερς επιβλήθηκαν με 114-110 των Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο «Staples Center», αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν κάθε λόγο να παραπονιούνται για τη διαιτησία.

Ο Ντέρικ Ρόουζ, που τελείωσε με 31π. με 7/9 δίποντα, δεν βρήκε στόχο από την περιφέρεια με το σκορ στο 112-110, 1.2’’ πριν από το φινάλε, ωστόσο του έγινε φάουλ που δεν δόθηκε από τον Τάισον Τσάντλερ (2π., εννέα ριμπάουντ). Ο Τζος Χαρτ (21π.) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, με 2/2 βολές. Ο Λεμπρόν Τζέιμς «άγγιξε» το triple double με 24π., δέκα ριμπάουντ και εννέα ασίστ, άλλους 21π. είχε ο Κάιλ Κούζμα, 16π. ο Τζαβέιλ Μακ Γκι και 20π. με πέντε ριμπάουντ και έξι ασίστ ο Μπράντον Ίνγκραμ.

https://www.youtube.com/watch?v=14kzV-EkuFQ

https://www.youtube.com/watch?v=DIzGH-O14dk

Οι «λύκοι» έχουν ενστάσεις και για άλλες δύο φάσεις στο τελευταίο λεπτό, κατά τις οποίες οι αντίπαλοί τους επίσης έκαναν φάουλ, που δεν σφυρίχτηκαν. Ο Άντριου Ουίγκινς τελείωσε με 19π., ο Τάι Γκίμπσον με 16π. και έντεκα ριμπάουντ και ο Τζίμι Μπάτλερ με 24π., πέντε ριμπάουντ, ισάριθμες ασίστ, τρία κλεψίματα κι ένα κόψιμο. Οι παίκτες του Τομ Θίμποντο είχαν συνολικά είκοσι εύστοχα τρίποντα, τα οποία αποτελούν ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας.

https://www.youtube.com/watch?v=h015LGCInG8

https://www.youtube.com/watch?v=GN5RP-zsxRI



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ