27.4 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

«Τρομακτικός» Τόμιτς, έτοιμη για δυάδα η «Μπάρτσα» (vids)

Η Μπαρτσελόνα πήρε εύκολα το «διπλό» στην έδρα της Φουενλαμπράδα και συνεχίζει να πιέζει για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στη Liga Endesa, με τον Άντε Τόμιτς σε τρομερά «κέφια».

Το καλό της δεύτερο ημίχρονο εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η Μπαρτσελόνα, ώστε να περάσει με 93-75 από την έδρα της Φουενλαμπράδα και να συνεχίζει να είναι σε «τροχιά» δυάδας. Στο τρίτο δεκάλεπτο, ουσιαστικά, έγινε... η δουλειά, με τους «Μπλαουγκράνα» να σημειώνουν επιμέρους σκορ 8-26 και να έχουν τον απόλυτο έλεγχο μέχρι το τέλος. Ο τρομερός Άντε Τόμιτς, που έφτασε σε double double 20 πόντων και 10 ριμπάουντ, οδήγησε την «Μπάρτσα» στην άνετη νίκη, με τον Ρόλαντς Σμιτς στην αντίπερα όχθη να έχει 22 πόντους με έξι ριμπάουντ.

Η Ομπραντόιρο επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας στην Ανδόρα με 96-93 της ομώνυμης ομάδας και βάζοντάς την ίσως σε... ζόρια για την υπόθεση των playoffs. Όλα κρίθηκαν στο φινάλε, με τους φιλοξενούμενους να είναι ψύχραιμοι από τη γραμμή των βολών και τον Αλμπισί σε μία πολύ κρίσιμη φάση, με το σκορ στο 91-94, να κάνει κακή πάσα στον Μπλάζιτς κι εκεί να χάνονται όλα για την ομάδα του Βλάντο Γιάνκοβιτς, που τελείωσε με έξι πόντους και 2/4 σουτ. Το τρομερό ματς του Ματ Τόμας, με 30 πόντους, 8/14 σουτ, 8/8 βολές και έξι ασίστ, χάρισε το «διπλό» στην Ομπραντόιρο, ενώ για τους ηττηθέντες ο Ντέιβιντ Ουόκερ είχε 18 πόντους.

Σάββατο 28/4:

Φουενλαμπράδα-Μπαρτσελόνα 75-93
Ανδόρα-Ομπραντόιρο 93-96

Κυριακή 29/4:

Μπασκόνια-Μούρθια
Μάλαγα-Μπιλμπάο
Σαραγόσα-Ρεάλ Μπέτις
Μπανταλόνα-Βαλένθια
Γκραν Κανάρια-Τενερίφη
Χιπουθκόα-Σαν Πάμπλο
Εστουδιάντες-Ρεάλ Μαδρίτης



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ